ZAGREVANJE ZA SEZONU VELIKIH OČEKIVANJA: "Gumari" remizirali sa Leskovčanima i predstavili novo pojačanje! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.07.2024 | 13:47


Odigrana je i prva pripremna utakmica...

Foto: FK Trayal
ZAGREVANJE ZA SEZONU VELIKIH OČEKIVANJA: "Gumari" remizirali sa Leskovčanima i predstavili novo pojačanje! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri kruševačkog Trayala prethodne 2023/24 sezone ispisali su istorijske stranice osvojivši šampionsku titulu u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana sa stoprocentnim učinkom.

 

Kruševački "gumari" su u 30 prvenstvenih mečeva ostvarili isto toliko pobeda, a uz maksimalnih 90 osvojenih bodova zabeležili su i sjajan gol količnik 84:16.

Na osnovu navedenog potpuno je jasno da Trayal u novu sezonu u višem takmičarskom rangu, Prvoj ligi Srbije, ulazi sa ciljem da ukoliko se ukaže prilika, možda i napadnu plasman u elitu.

Pre nedelju dana izabranici treenra Ivice Momčilovića započeli su sa trenažnim procesom, a sada je na red došlo i odigravanje prvih kontrolnih mečeva. "Gumari" su u Ćićevcu odmerili snagu sa leskovačkim prvoligašem, ekipom GFK Dubočice, a nakon 90 minuta igre po veoma toplom vremenu gde je termometar pokazivao i više od 30 stepeni, meč je okončan bez pobednika, rezultatom 0:0.

Detalje sa ovog meča možete pogledati u predstojećoj foto galeriji:

POGLEDAJ GALERIJU

 

Istovremeno, rukovodstvo Trayala je angažovalo i novu akviziciju. Opremu žuto-crnih boja zadužio je Nikola Mitković.

Reč je o devetnaestogodišnjem desnom beku, rođenom Nišliji, koji u Kruševac stiže iz ekipe Budućnosti iz Popovca u kojoj je u sezoni 2023/24 i pored činjenice da igra na bekovskoj poziciji, sa devet postignutih pogodaka bio golgeter ekipe.

- Nikola Mitković:

Datum rođenja: 22. oktobar 2004. godine

Mesto rođenja: Niš

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Real (Niš)-mlađe kategorije, Budućnost (Popovac)

Nakon stavljanja parafa na ugovor sa "gumarima", Mitković je izjavio:

- Kruševljani su ponudili  najbolje uslove i velika je čast biti deo najorganizovanijeg kluba na prostorima FS RIS. Nadam se da ću pokazati kvalitet, da ću napredovati u karijeri čime bih opravdao poverenje rukovodstva.

Kada je reč o startu nove sezone, ekipa Trayala u prvoligaškoj premijeri u takmiačrskoj 2024/25 gostuje u Čačku ekipi Borca 1926. Navedeni meč na programu je trećeg dana meseca avgusta, a samo nedelju dana kasnije odigraće žuto-crni prvi duel na svom stadionu kada će ugostiti beogradski RFK Grafičar.

 

BONUS VIDEO: