PROMOCIJA NOVOG TRENERA JE OBAVLJENA: Dabižljević je spreman za naporan rad!


IZVOR: Milan Đorđević - 09.07.2024 | 14:00


Odličan posao uprave.

Foto: Privatna arhiva Lazara Dabižljevića
PROMOCIJA NOVOG TRENERA JE OBAVLJENA: Dabižljević je spreman za naporan rad!

Igra se već četiri godine u Adi fudbal "vredan" PFL-a Subotica, i po svemu prikazanom ekipa AFK-a se odlično oseća u ligi, gde obično završava na sredini tabele.

Od 2010. do 2013. godine tim iz Ade je bio član Vojvođanske lige, međutim pre samo par godina igrao se i niži rang od PFL-a, pa se može reći da je trenutno AFK stabilan član aktuelnog ranga takmičenja.

Proteklu takmičarsku godinu ekipa je završila na sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 45, uz učinak od 14 trijumfa, tri remija i 13 poraza. Gol razlika je bila -18, i to je stavka na koju će se obratiti pažnja sigurno u novoj sezoni.

U toku jučerašnjeg dana iz kluba je stigla potvrda o novom treneru. Lazar Dabižljević (31) dogovorio je sve lične uslove sa ljudima iz AFK-a, i on će predvoditi ekipu iz Ade u predstojećoj sezoni. POGLEDAJ GALERIJU

Lazar je povodom novog angažmana za naš portal izjavio.

- Zahvaljujem se upravi kluba na čelu sa predsednikom Tamašem, na ukazanom poverenju. Očekuje nas veliki posao u narednim periodu i ono što mogu da obećam je to da ću dati sve od sebe da opravdam očekivanja. Od igrača očekujem maksimalnu posvećenost, zalaganje, dokazivanje i rad kako bi ostvarili što bolje rezultate u sezoni.

Dabižljević je i dalje aktivni član Jedinstva iz Bačkog Petrovog sela, sa kojim je učestvovao u baražu za plasman u PFL Suboticu, ali u istom nije njegov tim uspeo da izađe kao pobednik.

Što se tiče trenerske karijere, Lazar je protekle sezone bio na klupi Vojvodine iz Bačkog Gradišta, pre toga je radio u Bečeju 1918, Jedinstvu iz Rumenke i TSK Temerinu.

BONUS VIDEO: