SEZONA VELIKIH OČEKIVANJA JE PRED NJIMA: U Krčedinu sanjaju o duploj kruni i istorijskom plasmanu u viši rang!


IZVOR: Republika - 15.08.2024 | 16:17


Krčedinci kreću u ispisivanje najslavnijih stranica klupske istorije.

Foto: FK Fruškogorac Krčedin
SEZONA VELIKIH OČEKIVANJA JE PRED NJIMA: U Krčedinu sanjaju o duploj kruni i istorijskom plasmanu u viši rang!

Fudbaleri Fruškogorca iz Krčedina prethodnu sezonu okončali su na četvrtoj poziciji Međuopštinske lige Srem-Istok, ali če i pored zavidnog plasmana ostati upamćeno da su imali 23 boda manje u odnosu na šampiona, ekipu Ljukova koja je dominirala i više nego zasluženo stigla do plasmana u viši takmičarski rang, Sremsku ligu.

 

Sve propušteno u prethodnoj takmičarskoj godini Krčedinci će pokušati da, nakon poludecenijskog takmičenja u šestom rangu srpskog klupskog fudbala, načine iskorak i palsiraju se u Sremsku ligu.

O ozbiljnosti agilne uprave kluba govori podatak da su ovog leta dres Fruškogorca zadužila trojica novajlija. U pitanju su Neđo Gajić koji stiže iz redova Sloge Voganj, iz novosadske slavije stigao je Nikola Drljača, dok je golman Novak Bagaš postao stanovnik Krčedina nakon nastupa u redovima Napretka iz Nadalja, a kako se može saznati, pojačanjima tu nije kraj.

Krčedinci u novu sezonu ulaze i sa novim strategom na klupi. Ubuduće će ekipu sa pozicije šefa stručnog štaba predvoditi Željko Kozina.

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Krčedinci kreću u pohod na prvi trofej

 

Ekipa je tokom pripremnog perioda zabeležila sjajne rezultate. U pet kontrolnih mečeva zabeležene su četiri pobede i svega jedan rezultatski neuspeh, a pred ekipom je i mogućnost da već polovinom meseca avgusta stigne i do prvog trofeja u takmiačrskoj 2024/25 godini.

Naime, Fruškogorac će u nedelju 18. avgusta odigrati meč protiv dobro poznatog rivala ČSK Čortanovaca u finalu Kupa FSO Inđija, a očekuje se da će navedeni rivali i u privenstvu voditi veliku borbu za osvajanje šampionskog pehara.

Kada je reč o startu nove borbe za bodove, fudbaleri krčedinskog Fruškogorca u premijernom meču za sezonu 2024/25 gostuju Poletu u Nikincima. Meč je na programu 25. avgusta, a prvi meč pred svojim navijačima odigraće sedam dana kasnije protiv Graničara iz Obreža.

 

BONUS VIDEO: