SVEGA JE BILO: Buran derbi - slađi bod prigrlili su gosti!


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.09.2024 | 13:01


Duel ekipa koje pretenduju na vrh tabele protekao je u uzbuđenjima i pored činjenice da golova nije bilo.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci
SVEGA JE BILO: Buran derbi - slađi bod prigrlili su gosti!

Fudbaleri Naftagasa iz Elemira nakon prve dve takmičarske runde u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala bili su lideri takmičenja i nadali su se da će navedenu poziciju zadržati i nakon meča kod kuče u kojem su ugostili Omladinac iz Novih Banovaca.

 

Do sada su elemirci slavili u duelima sa Slogom iz Čonoplje (3:0) i novosadskog Kabela (1:0),a njihova mreža je i ovoga puta ostala netaknuta, ali je zakazao ofanzivni deo ekipe.

Od prvog zvižduka sudije Nemanje Kampića iz Novog Sada domaćin je krenuo ka mreži golmana Blagojevića, ali se početni rrezultat nije menjao. Kako je vreme odmicalo i nervoza Elemiraca se povećavala, a kulminaciju je doživela u 75. minutu.

Popularni "naftaši" su u 75. minutu postigli gol, silno se obradovali, a nesigurni Nemanja Kampić, iz Novog Sada, dosudio je, posle nabacivanja iz kornera, prekršaj nad golmanom gostiju Mihajlom Blagojevićem. Protesti Elemiraca nisu urodili plodom, a kako su istakli iz redova domaćina, na snimku se jasno vidi da niti jedan fudbaler domaćeg sastava nije imao kontakta sa čuvarom mreže Novobanovčana.

Na kraju je ostao početni rezultat 0:0 i podela bodova.

Veliki protesti domaćeg sastava usledili su i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, usled čega je kapiten Naftagasa Nikola Grbić, dobio i crveni karton.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Burna podela bodova u Elemiru

 

Srpska liga Vojvodina, 3. kolo:

Naftagas (Elemir) - omladinac (Novi Banovci) 0:0

Stadion: FK Naftagas, Elemir

Gledalaca: 200

Sudija: Nemanja Kampić (Novi Sad)

Žuti kartoni: Čigoja, Bjelica, Samardžić (Naftagas); Đokić-trener, Ahčin, Mikan, Kolocka (Omladinac)

Crveni karton: Grbić (Naftagas)

Naftagas (Elemir): Galin, Grbić, Bjelica, Samardžić, Stevanović, Popov (Švonja), Bačvanski, Savanović, Čoadžija (Panić), Čigoja (Stepanov), Aleksić (Markoski).

Omladinac (Novi Banovci): Blagojević, Misić, Kolocka, Gajić, Milićević, Mališ, Radić (Šušović), Ahčin, Mikan (Habibović), Vujko (Radulović), Nikolić (Avram).

Fudbalere Naftagasa u narednom kolu očekuje veliki derbi sa inđisjkim Železničarom, dok če Omladinac u Novim Banovcima ugostiti Borac iz Šajkaša.

 

 

 

BONUS VIDEO: