NJEGOŠ JE DOBIO IGRAČA ZA BUDUĆNOST: Kaluđerović je na debiju za prvi tim postigao četiri gola!


IZVOR: Milan Đorđević - 11.09.2024 | 21:11


Odlična partija mlađanog Jovana koji je baš danas dobio pravo nastupa za seniorski tim.

Foto: FK Njegoš Lovćenac
NJEGOŠ JE DOBIO IGRAČA ZA BUDUĆNOST: Kaluđerović je na debiju za prvi tim postigao četiri gola!

Danas su igrani mečevi 1/4 finala kupa OFS Bačka Topola - Mali Iđoš, jedan od duela igran je na stadionu u Lovćencu gde je domaći Njegoš ugostio sastav Eđšega

Domaći tim se trenutno takmiči u okviru PFL-a Subotica i nakon četiri odigrana kola ima devet osvojenih bodova, dok su gosti članovi jednog ranga nižeg takmičenja, i proteklog vikenda na otvaranju nove sezone su zabeležili remi.

Uvodnih 15- tak minuta protekli su u klasičnom odmeravanju snaga, a nakon toga je viđen prvi pogodak, isti je postignut sa penala. Jovan Kaluđerović je bio siguran sa kreča, Njegoš vodi 1:0.

Dvadesetak minuta kasnije, nakon sjajno izvedenog slobodnog udarca Dimitrija Kaluđerovića lopta završava u mreži golmana Kovača, 2:0. Sve je ličilo tada da će gosti na odmor sa dva gola deficita, ali se oni nisu složili sa tim.

Foto: FK Njegoš Lovćenac

Kaluđerović raspucan danas

U 43. i 44. minutu sastav Eđšega trese mrežu rivala i stiže do izjednačenja, strelci za goste bili su Petar i Jovan Vukšić. 

Tokom pauze izvršene su izmene u oba sastava, gosti su napravili jednu, dok je ekipa Njegoša dobila tri "sveža fudbalera" na terenu. 

Danas specijalno raspoloženi Kaluđerović je golom u 55. minutu vratio prednost na stranu svog tima. Isti fudbaler je i u nastavku utakmice dominirao na terenu i prelomio je meč u korist Njegoša.

U 77. minutu overio je svoj het-trik, a desetak minuta kasnije postigao je i četvrti pogodak na meču, za konačnih 5:2.

Njegoš (Lovćenac) - Eđšeg (Mali Iđoš) 5:2 (2:2)

Njegoš: Miljenović, Špadijer, Kaluđerović, Pavićević, Pejović (od 46' Jovanović), Stojanović, Milić (od 46' Buganik), Vujović, Kaluđerović, Milić, Vicković (od 46' Đukanović)

Eđšeg: Kovač, Vukšić, Majoroš (od 48' Pastor), Paroci, Đuranović, Gvozdenović, Vuksić, Biro (od 55' Miklos), Radoc, Malecki (od 55' Maksimović), Miljković

Ekipa Njegoša je ovim trijumfom izborila plasman u polufinale, pa će već sledeće srede igrati meč u kojem će se boriti za plasman u finale, gde će pokušati da osvoji pehar šampiona Kupa.

BONUS VIDEO: