OZBILJNO FUDBALSKO IME: Iskusni internacionalac stiže! Dogovorio je sve trenerske uslove!


IZVOR: Milan Đorđević - 13.09.2024 | 15:25


Novi šef struke je tu!

Foto: FK ČSK Čortanovci
OZBILJNO FUDBALSKO IME: Iskusni internacionalac stiže! Dogovorio je sve trenerske uslove!

Započeo je ČSK (Čortanovci) novu sezonu u okviru Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) solidnim učinkom. Fudbaleri su na terenu upisali po jedan remi, trijumf i poraz, i trenutno se sa četiri osvojena boda, uz gol razliku 7:7 nalaze na šestom mestu na tabeli.

Pre par sati iz kluba je stigla saopštenje u kojem je navedeno da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim trenerom Gojkom Perišićem. Gojko je proteklih godinu dana bio na klupi ČSK,a i ostavio je veliki trag, podigao je radnu etiku na viši nivo i samim tim i renome kluba, ali je sada došlo do rastanka.

Imajući u vidu da je takmičarski vikend "pred vratima", sportski sektor je vredno radio i brzo je dogovorio novog šefa stručnog štaba. U predstojećem periodu na klupi ČSK-a imaćemo prilike da gledamo Svetozara Mijina (46)

Reč je o penzionisanom fudableru koji je imao bogatu internacionalnu karijeru, branio je boje Mahindra, Politehnike, Kluža, Rudara Pljevlja, Makabija, Ashdoda, dok je u našoj zemlji igrao za Veternik, Kabel, ČSK Čelarevo, Slogu iz Temerina.. 

POGLEDAJ GALERIJU

Mijin je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio u Veterniku, Fruškogorcu iz Sremske Kamenice, Tatri iz Kisača i Budućnosti (Gložan). Sada je spreman za novi izazov i odlučio je da to bude u redovima ČSK-a. 

Pred novim šefom je nimalo lak zadatak da aktuelni sastav ČSK-a u narednom periodu konsoliduje i da isti vrati na željeni kolosek. 

Trenerski debi novog šefa stručnog štaba očekuje se u nedelju kada sastav ČSK-a igra pred svojim navijačima protiv ekipe Planinac iz Rivice. Predstojeći rival je jedini klub u ligi koji i dalje stoji "na nuli", pa se može reći da je ovo idealan protivnik za debi novog trenera.

BONUS VIDEO: