ŠOK NA FENIKS ARENI! Inđija pobedila sama sebe!


IZVOR: Miloš Orošić - 16.09.2024 | 18:28


Zeleno beli propustili šansu za priključak vodećima

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije
ŠOK NA FENIKS ARENI! Inđija pobedila sama sebe!

U prethodnom kolu fudbaleri Inđije rutinski su savldali Slobodu u Užicu rezultatom 2:0 i sa velikim očekivanjima dočekali Trajal iz Kruševca ne bi li pobedom prišli vodeći ekipama na tabeli Prve lige Srbije.

 

 

Međutim, može se reći da su zeleni sa Tojo Tajers arene, koji privremeno goste dočekuju na Feniks areni u Staroj Pazovi pobedili sami sebe. Naime prvo je grešku golmana Tasića iskoristio Luka Čumić i u 14.minutu pogodio praznu mrežu sa petnaestak metara, a onda još jedna konfuzija u odbrani Inđije koju je iskoristio Petar Ristić u poslednjim trenucima prvog poluvremena. 

Pokušavali su domaćini da se vrate u igru, ali po lošem terenu igra koju forsira Jovan Golić jednostavno nije išla. Kiša i blato su usporavali loptu koja nije slušala momke u zelenom. Tek u 81.minutu Inđija je uspela da smanji rezultat kada je posle gužve nakon prekida u kaznenom prostoru Trajala najsnalažljiviji bio kapiten domaćih Jovan Mitrović. Pokušavali su do kraja utakmice Sremci da dođu bar do boda, ali se Trajal odbranio i odneo sa sobom vredna tri boda.

Foto: Starsport

Golićev tim toplo-hladno

 

U sledećem kolu Inđija igra u gostima protiv Slovana iz Rume koji je za sada nalazi u zoni ispadanja sa šest osvojenih bodova, ali samo jednim manje od svog narednog gosta, dok će Trajal pokušati da "naplati" ova tri boda kada u Kruševcu dočeka Mladost GAT narednog vikenda, ekipe koja ima samo tri boda manje od vodećeg dvojca na tabeli. 

Na drugoj strani tabele Mačva igra sjajan fudbal i upravo je golom bivšeg igrača Inđije Stefana Đurića uknjižila nova tri boda pobedom na teškom gostovanju Radničkom u Sremskoj Mitrovici čime je zadržala vodeću poziciju na tabeli sa 18 bodova, koliko ima i Grafičar.

BONUS VIDEO: