U ERDEVIKU SLAVIO DOMAĆIN! Sloga osvojila vredna tri boda protiv Borca!


IZVOR: Miloš Orošić - 17.09.2024 | 14:01


Sloga pobedom odžala korak za vodećim Jedinstvom

Foto: Starsport
U ERDEVIKU SLAVIO DOMAĆIN! Sloga osvojila vredna tri boda protiv Borca!

Odigrane su utakmice 4.kola Međuoptinske lige Srem Zapad. Najneizvesnije je bilo u Erdeviku gde je Sloga minimalnim rezultatom pobedila tim Borca iz Radenkovića. Tako je ekipa koja je do samo pre neku godinu igrala i ozbiljnu ulogu u Vojvođanskoj ligi Jug , jedne godine i Srpsku ligu grupa Vojvodina sad kreće skoro ispočetka i ostala je na tabeli odmah iza Jedinstva iz Rume koji ima maksimalan učinak posle četiri odigrana kola.

Foto: Promo

 

U ostalim utakmicama MOL Srem Zapad pojedine ekipe su bile i više nego ubedljive. Vodeće jedinstvo je pobedilo na svom terenu Graničar iz Jamene sa laganih 3:0, a istim rezultatom je završena i utakmica OFK Bikić-Fruškogorac Manđelos. Najubedljiviju pobedu u ovoj rundi takmičenja i to na gostujućem terenu ostvarila je ekipa Obilića 1993 iz Kukojevaca u Sremskoj Rači protiv Srema rezultatom 6:0.

Još jedan gost koji je pobedio u ovom kolu je Trgovački iz Sremske Mitrovice koji je sa 4:2 savlao domaći BSK u Bešenovu. U Adaševcima, Graničar koji je siguran na sredini tabele rutinski je savlao Frušku Goru iz Rume sa 2:o. Jedina utakmica koja je završena nerešenim rezultatom je ona u u Šuljamu gde je Napredak 2021 remizirao sa imenjakom iz Vašice, bilo je 1:1.

Foto: pixabay.com

 

 

U narednom kolu dve vodeće ekipe Međuoptinske lige Srem Zapad i najozbiljniji kandidati za ulazak u viši rang, Jedinstvo gostuje Fruškogorcu u Manđelosu, dok prvi pritilac Sloga iz Erdevika ide u Vašicu, u goste Napretku. Treći pretendent za ulazak u viši stepen takmičenja, Obilić 1993 iz Kukujevaca koji kao i Sloga ima 10 bodova dočekuje OFK Bikić iz Bikić Dola. 

BONUS VIDEO: