RAPSODIJA U KRČEDINU! Filipović brojao do četiri!


IZVOR: Miloš Orošič - 18.09.2024 | 19:49


Fruškogorac ubedljiv sa rezervistima

Foto: FK Fruškogorac Krčedin
RAPSODIJA U KRČEDINU! Filipović brojao do četiri!

U Krčedinu je odigrana je utakmica četvrtfinala pretkola kupa PFS Srem. Fruškogorac je u kombinovanom sastavu izašao na teren i lako izašao na kraj sa gostujućom ekipom  Rudara iz Vrdnika. 

Foto: Promo

 

U Krčedinu pre same utakmice lepa slika kada su najmlađi članovi Fruškogorca izašli na teren sa igračima. Na terenu sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, tačnije u njegovom drugom delu, Prvo je posle dubinske lopte Umićevića Filipović izašao sam pred golmana i oboren je u kaznenom prostoru gostiju koji je i sam uzeo loptu i doneo početnu prednost domaćinu. Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0, centirao je sa desne strane kapiten Steva Trtica, loptu je propustio Umićević na koju je natrčao štoper Bojan Jovanov koji se pridodao iz drugog plana. Uspeli su gosti da smanje golom Gligorija Barduna koji je posle duge lopte sa desne strane ostao sam i neometan smanjih rezultat.

Rudar nemoćan u Krčedinu

Činilo se da će se posle tog gola gosti malo stabilizovati međutim odmah u narednom napadu ponovo Dragan Filipović izlazi jedan na jedan sa golmanom Rudara i rutinski šalje loptu u mrežu. Do kraja prvog poluvremena na asistenciju najboljeg igrača Fruškogorca Željka Mitrovića koji je meč počeo sa klupe Filipović beleži het trik. Mitrović je u igru ušao samo minut ranije umesto povređenog Jovana Ćalića.

Drugo poluvreme bilo je čisto odrađivanje posla Fruškogorca, a prvi gol  u drugom delu susreta ipak je bio delo gostujućih igača, tačnije Ognjena Cicvarića koji je posle izvedenog kornera sa šutirao sa ivice šesnaesterca i lopta je kroz "šumu nogu" ušla u gol, nemoćan je bio do tada nezaposleni golman Begaš.

Do kraja utakmice u 80.minutu Filipović je postigao još jedan gol, a pet minuta pre kraja utakmice viđen je najlepši potez na susretu kada je Željko Mitrović sa 35 metara pogodio rašlje golmana gostiju Nikole Jovanovića.

U narednim danima se očekuje žreb za dalji tok takmičenja u PFS Srem kupu.

 

BONUS VIDEO: