KAMENI NASTAVIO SJAJNU SERIJU REZULTATA! U Ašanji "pukla petarda"!


IZVOR: Miloš Orošić - 21.09.2024 | 20:24


Ubedljiva pobeda domaćina nad ekipom Mladosti iz Buđanovaca

Foto: FK Kameni Ašanja
KAMENI NASTAVIO SJAJNU SERIJU REZULTATA! U Ašanji "pukla petarda"!

U premijernoj utakmici petog kola, jedinoj odigranoj u subotu, osokoljeni sve boljim rezultatima što u prvenstvu, što u kupu fudbaleri Kamenog iz Ašanje savlali su na svom terenu Mladost iz Buđanovaca rezultatom 5:0 u petom kolu Međuopštinske lige Srem Istok.


 

Posle uspešno prevaziđene prepreke sredinom sedmice u kupu PFS Srem kada su Ašanjani bili ubedljivi na svom terenu protiv Poleta iz Nikinaca 5:1, na stadionu "Vlada Obradović" je još jednom "pukla petarda".
Lakše nego što se očekivalo ekipa Kamenog je "razbila" Mladost iz Buđanovaca s obzirom na to da su gosti uoči ovog kola imali bod više i bili bolje plasirani na tabeli od plavo belih iz Ašanje.


 

Nijednog trenutka se ime pobednika nije dovodilo u pitanje na ovoj utakmici. Kameni je poveo u 27.minutu golom Zekovića, samo četiri minuta kasnije na 2:0 povećao je Radošević što je bio rezultat prvog poluvremena. U drugih 45 minuta na terenu ista slika, ubedljiiva i samouverena igra domaćina koji golom Đurana u 65.minutu otklanja bilo kakvu dilemu, u 69. Pilipović je povećao na 4:0, a onaj koji je započeo goleadu, taj ju je i završio Damir Zeković u 82.minutu za konačnih 5:0.


Ovom pobedom Kameni se probio na treće mesto na tabeli MOL Srem Istok bar do nedelje uveče kada se završavaju sve ostale utakmice ovog kola. U ostalim duelima koji se igraju u nedelju od 16 časova sastaju se:  U Nikincima, Polet i Hrtkovci, u Obrežu, Graničar i Car Uroš iz Jaska, Dunav iz Novog Slankamena ugostiće Rudar iz Vrdnika, u Rivici, Planinac OFK Brestač. ČSK Čortanovci dolaze u goste Hajduku 1932 iz Šimanovaca, dok se u Platičevu igra derbi ovog 5.kola gde Jedinstvo dočekuje Fruškogorac iz Krčedina.

BONUS VIDEO: