ZVEZDA PADALICA: Soko se razgoropadio u derbiju - PET GOLOVA fantastičnog Nemanje Đurđeva!


IZVOR: Vladimir Vorih - 22.09.2024 | 09:55


Serija sjajnih ostvarenja je nastavljena.

Foto: FK Soko Nova Gajdobra
ZVEZDA PADALICA: Soko se razgoropadio u derbiju - PET GOLOVA fantastičnog Nemanje Đurđeva!

Fudbaleri Sokola iz Nove Gajdobre ne samo da su ušli u seriju pobeda, već dele fudbalske lekcije svojim rivalima. Ono što ekipa trenera Mirka Lukića pruža tokom meseca septembra predstavlja istinsku fudbalsku rapsodiju.

 

Da podsetimo, nakon uvodna dva kola u okviru Opštinske lige Bačka Palanka u kojima je Soko savladao Bačku iz Despotova minimalnim rezultatom 1:0 i poraza na gostovanju u Malom Baču gde je Mladost osvojila bodove pobedom od 2:1, sastav iz Nove Gajdobre je prvo deklasirao Tvrđavu iz Bača rezultatom 7:0, dabi na gostovanju u Neštinu stigli do više nego ubedljivih 9:1, tako da su u sjajnom raspoloženju dočekali derbi susret sa velikim rivalom Našom Zvezdom iz Silbaša.

Očekivala se zanimljiva fudbalska predstava, a da do toga ne dođe pobrinuli su se domaći fudbaleri koji su već nakon prvih 45 minuta fudbala imali prednost od 3:0, a golove su postigli Petar Malešević i Nemanja Đurđev koji je dva puta matirao Petra Opavskog.

Nije se domaćin zadovoljio navedenim ostvarenjem. I u nastavku meča su konstantno kidisali ka golu nemoćnog rivala, a mreža sastava iz Silbaša se tresla još tri puta, a sva tri gola postigao je neverovatni Nemanja Đurđev koji je navedeni meč okončao kao petostruki strelac.

Sve što su gosti učinili na ovom meču bio je počasni pogodak Aleksandra Tojića u poslednjim trenucima meča. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Opštinska liga Bačka Palanka, 5. kolo:

Soko (Nova Gajdobra) - Naša Zvezda (Silbaš) 6:1 (3:0)

Strelci: P. Malešević 20`, N. Đurđev 25`, 38`, 56`, 64`, 83`; A. Tojić 90`

Stadion: FK Soko, Nova Gajdobra

Sudija: Nikola Jakić

Žuti kartoni: N. Đurđev, A. Nešković, M. Adamović (Soko); J. Budić, D. Pjevač, A. Tojić, D. Zelen (Naša Zvezda)

Soko (Nova Gajdobra): Crnčević, Nešković (Hrnjez), Šimun (Stanković), Gušić, Malešević, Adamović, Grbić (Dangubić), Grujić (Đurica), Radaković, Đurđev, Bajac (Tasovac).

Naša Zvezda (Silbaš): Opavski, Budić, Grnja, Feldi, Pjevač, Tojić, Leškov, Nikolić, Novakov, Zelen, Panić.

Treba istaći da je ekipa Sokola u poslednja tri prvenstvena meča postigla čak 22 pogotka, a u narednoj takmičarskoj rundi gostuju Proleteru u Karađorđevu, dok će Naša Zvezda pokušati da se vrati na pobednički kolosek utakmicom protiv trenutnog lidera Maglića na domaćem terenu.

 

 

 

BONUS VIDEO: