SVE JE TO NORMALNO: Tri komada dovoljna za isto toliko bodova - Vrbašani se šepure na vrhu!


IZVOR: Vladimir Vorih - 22.09.2024 | 15:44


Streme plasmanu u drugi stepen takmičenja, a pre tri godine su tavorili u područnom rangu.

Foto: OFK Vrbas
SVE JE TO NORMALNO: Tri komada dovoljna za isto toliko bodova - Vrbašani se šepure na vrhu!

OFK Vrbas nastavio je svoj impresivan niz pobeda ostvarivši treći uzastopnu trijumf u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana. Tim je još jednom pokazao svoju dominaciju na terenu, ovog puta trijumfujući nad ekipom Dinama 1945 iz Pančeva.

 

Iako su propustili nekoliko prilika, domaći tim je uspeo da pokaže svoju nadmoć već u 16. minutu. Vujović je sjajnom asistencijom pronašao Banjca duž levog boka, čiji centaršut je precizno pronašao Lukua Krainovića, a ovaj poslao loptu u mrežu protivničkog tima.

Samo dva minuta kasnije, Krainović je ponovo bio u centru dešavanja, ovog puta upućujući oštar centaršut ka petercu protivnika, a Matijašević je sa pet metara uspeo da postigne drugi gol za Vrbašane.

U drugom poluvremenu, gosti su pokušali da se vrate u igru, ali su se susreli sa sjajnom odbranom golmana Vrbašana. U 48. minutu, rezervista Stojanovski je pokušao da šutira iz blizine, ali je golman Vojvodić sjajnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. U 56. minutu, napadač Pančevaca Maliđan je takođe pokušao da postigne gol, ali se ponovo susreo sa nesavladivim golmanom Vrbašana.

Konačan ishod utakmice postavljen je u 70. minutu kada je Miljan Ivan postigao treći gol za domaći tim, potvrđujući njihovu apsolutnu dominaciju na terenu.

Foto: OFK Vrbas

Zajedništvom do titule

 

- Srpska liga Vojvodina, 6. kolo:

OFK Vrbas (Vrbas) - Dinamo 1945 (Pančevo) 3:0 (2:0)

Strelci: Krainović u 16, Matijatević u 18 i Ivan u 70. minutu.

Stadion: "kraj Špajza", Vrbas

Gledalaca: 400

Sudija: Nemanja Kapić

Žuti kartoni: Banjac (OFK Vrbas); Bogdanović i Ožegović (Dinamo 1945)

OFK Vrbas (Vrbas): Vojvodić, Baćnjac, Gojkov (Marković), Abramušić, Matijašević (Tepavčević), Živkucin, Serdar (Perišić), Vujović (Ivan), Krainović, Anđelković 7, Kovačević

Dinamo 1945 (Pančevo): Andžić, Vukojević (Vlahović), S. Đošić (Stevanović), Bogdanović, Ožegović, Malidžan, V. Đošić, Milićević (Stojanovski), Zagorac (M. Marković), Dašić, Stanimirović (V. Marković)

Vrbašani su se ovim trijumfom izdvojili na liderskoj poziciji, a priliku da se učvrste na vrhu tabele imaće narednog vikenda kada će gostovati u Šajkašu ekipi Borca.

Pančevci će pokušati konačno da stignu do trijumfa na svom terenu u meču protiv Vojvodine 1928 iz Perleza.

 

 

 

BONUS VIDEO: