RADA MANOJLOVIĆ ČESTITALA SLOGI NA POBEDI! Maradički vikend u znaku druženja i fudbala!


IZVOR: Miloš Orošić - 24.09.2024 | 13:03


Treće poluvreme u pravom smislu te reči.

Foto: FK Sloga Maradik
RADA MANOJLOVIĆ ČESTITALA SLOGI NA POBEDI! Maradički vikend u znaku druženja i fudbala!


 


Proteklog vikenda Maradik je bio centar sportskih dešavanja u Opštini Inđija jer je u okviru manifestacije „Maradička jesen”, koju tradicionalno organizuje Mesna zajednica u saradnji sa Opštinom. Program je počeo u subotu, kada su se u prijateljskoj utakmici sastali veterani FK Sloge iz Maradika i FK Dinamo iz Budisave, pruživši publici nostalgičnu fudbalsku predstavu, za one malo starije da se podsete "loptanja".

 

Međutim, prava fudbalska euforija usledila je dan kasnije, kada je prvi tim FK Sloga odigrao prvenstvenu utakmicu 4. kola Okružne fudbalske lige Ruma-Irig-Inđija_Stara Pazova protiv Borca iz Jarkovaca. Na formalnom gostovanju u Inđijskom "Lejama" fudbaleri Sloge su dominirali i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 10:0, čime su potvrdili vrhunsku formu.

Pod vođstvom novog trenera Miroslava Pandže, tim iz Maradika prikazuje sve bolju igru, što potvrđuje i činjenica da su trenutno prvi na tabeli. Sa maksimalnim učinkom u dosadašnjem delu sezone, Sloga deli vrh tabele sa FK Kupinovo, a ambicije za ovu sezonu ne kriju – cilj je osvajanje prvenstva i dalji napredak u višem rangu takmičenja.

U Maradiku se voli fudbal

 

Pobeda je proslavljena u velikom stilu, uz koncert popularne pevačice Rade Manojlović, koja je dodatno podigla atmosferu među navijačima i igračima. Slavlje je trajalo do kasnih sati, a fudbaleri i publika zajedno su proslavili sjajan vikend za sport u Maradiku.

Ovaj vikend je bio prava potvrda da fudbal u Maradiku živi punim plućima. Tim Sloge ne samo da pokazuje odlične rezultate na terenu, već i okuplja meštane i donosi radost ljubiteljima fudbala. Sa trenerom Pandžom na čelu, očekuje se nastavak odličnih igara, a svi u Maradiku s nestrpljenjem čekaju naredne izazove i nastavak pobedničkog niza.

Tim iz Maradiku priliku za to imaće već u nedelju kada crvenima na noge dolazi imenjak iz Krnjaševaca.

BONUS VIDEO: