KAMENI IDE NA TROFEJ! Micković: Ulazimo u utakmicu u najjačem sastavu!


IZVOR: Miloš Orošić - 25.09.2024 | 12:42


U Ašanji imaju velike ambicije na oba fronta.

Foto: FK Kameni Ašanja
KAMENI IDE NA TROFEJ! Micković: Ulazimo u utakmicu u najjačem sastavu!

U polufinalu kupa Srema u Ašanji ekipa Kamenog dočekaće Fruškogorac iz Krčedina na stadionu "Vlada Obradović", utakmica je na programu od u sredu u 16 časova.


 

Biće ovo duel starih znanaca koji pored trofeja u kupu pretenduju i na ulazak u Sremsku ligu. Ove dve ekipe su se sastale i u prvenstvu Međuopštinske lige Srem Istok, a bolji je bio tim iz Krčedina koji je u Ašanji slavio minimalnim rezultatom. U proteklom kolu kupa PFS Srem Kameni je kao domaćin pobedio Polet iz Nikinaca rezultatom 5:2, dok je Fruškogorac bio još ubedljiviji protiv Ekipe Rudara iz Vrdnika slavivši sa 6:2, uz čak četiri kola napadača domaćih Dragana Filipovića.


Sa druge strane u prvenstvu Kameni je vezao četiri pobede nekoliko pobeda i približio se vrhu, a kako kaže predsednik kluba iz Ašanje Marko Micković cilj kluba je plasman među ddve najbolje ekipe u ligi.
"Sremamo se maksimalno, ulazimo u punom sastavu, jer posle osvajanja Opštinskog kupa imamo dogovor sa celom ekipom da se kup ne zapostavi, iako mnogi smatraju da mnogi smatraju da kup nije toliko važno takmičenje, mi smo spremni da što dalje dogurano", ističe Micković.

Marko Micković očekuje dobar plasman u oba takmičenja

 

Micković se osvrnuo i na prvenstvo koje se nastavlja već za vikend gde klub ima takođe najviše ambicije, ističe Micković
-Priključili smo se vrhu, trrenutno smo četvrti na tabeli, ambicije i dalje ostaju iste kao i na početku sezone da na kraju takmičarske godine budemo u prve dve ekipe na tabeli i da izborimo plasman u Sremsku ligu, završava predsednik kluba iz Ašanje u razgovoru za naš portal.


U narednom kolu u Međuopštinskoj ligi Srem Istok Kameni iz Ašanje gostuje ekipi Car Uroš u Jasku gde su favoriti, kao i njihov protivnik u završnici kupa Fruškogorac koji u Krčedinu dočekuje tim Planinca iz Rivice. 

BONUS VIDEO: