MILOSTI NEMA: Savez se hitno oglasio - disciplinski organi su izrekli oštre kazne!


IZVOR: Vladimir Vorih - 28.09.2024 | 09:09


Nikakvi prekršaji neće se tolerisati.

Foto: FSB
MILOSTI NEMA: Savez se hitno oglasio - disciplinski organi su izrekli oštre kazne!

Prethodnog vikenda na programu su bili mečevi šeste takmičarske runde u najvišim rangovima takmičenja beogradskog fudbala, Srpskoj ligi Beograd i Beogradskoj zoni.

 

Iako Disciplinski organi Fudbalskog saveza Beograda nisu imali preterano posla, oni koji su se ogrešili o pravila i propise strogo su sankcionisani, čime je još jednom potvrđeno da savez ni prema kole neće biti blagonaklon.

U Srpskoj ligi, po jednu utakmicu propustiće Bojan Marinković (Kolubara) i Mihajlo Petrović (Teleoptik), na ime slabe organizacije Brodarac će spremiti 20.000 dinara, dok je Teleoptik upisivanje pet javnih opomena koštalo upola manje.

Vukašin Preradović iz OFK Mladenovca je jedini isključeni igrač u Zoni i pauziraće dve utakmice. PKB iz Padinske Skele će, poput tima sa Starog Sajmišta, slabu organizaciju platiti 20.000 dinara, a ubeležene su i opomene za Rušanj i Rad, jer su nastupali bez predstavnika, odnosno pomoćnog trenera.

Foto: FSB

Kršenja pravila i propisa neće se tolerisati

 

Najviše crvenih kartona viđeno je u tri grupe Prve beogradske lige – ukupno 13. Najdužu pauzu moraće da napravi Milan Palalić iz Kaluđerice, koji će da propusti šest, te Stefan Vasiljević iz Krtinske, sa pet utakmica zabrane. Tri meča odmoriće Mihajlo Vujetić (Boleč), dva Ivan Fogl (Napredak) i Igor Stojčić (Vinča), a po jedan Saša Spasić (Dunav), Vuk Lazić (Napredak), Miloš Tomić (Pobednik Piroman), Uroš Vuković (Vinča), Filip Gročić (Boleč), Maksim Bejte, Aleksandar Petrović (OFK Borac Arnajevo) i Zlatko Vojvodić (Lisović 1977).

Kada je reč o Međuopštinskoj ligi, na hlađenje od dva susreta otišli su Uroš Nikolić (SFU Blokovi 11070), Aleksa Stanković (Kelti), Veljko Antić (SFU Aurora) i Ivan Čamdžić (Veliki Borak), dok Mirka Lazića (Bratstvo) i Andreja Rupara (Železnik 1930) na terenu neće biti samo ovog vikenda.

Novčane „packe“ u dva najniža ranga dobili su Kaluđerica (10.000 dinara), Šumadija Šopić (8.000), BSK Borča, Novi Beograd (5.000), Rojkovac, Napredak Medoševac, Resnik 1937 i OFK Mladost (3.000).

 

BONUS VIDEO: