NEŠTO JE TRULO NA KROVU: Milić ukrotio "zmajeve" - Surduličani nose bodove iz prestonice!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.09.2024 | 09:46


Neke stvari se pod hitno moraju menjati ukoliko klub želi da se vrati tamo gde svakako i pripada.

Foto: FK Voždovac
NEŠTO JE TRULO NA KROVU: Milić ukrotio "zmajeve" - Surduličani nose bodove iz prestonice!

Fudbaleri Voždovca nakon neuspeha u duelima protiv Smedereva 1924 (0:1) i šabačke Mačve (1:3), dočekali su na svom stadionu, popularnom "krovu" nekadašnjeg protivnika i iz superligaških dana surdulički Radnik, ali su svi u redovima "zmajeva" očekivali da će crna serija biti prekinuta i da će ekipa sa nova tri boda krenuti ka samom vrhu tabele Prve lige Srbije.

 

Ono što bi posebno trebalo da zabrine sve u Voždovcu, jeste činjenica da su gosti od prvog zvižduka sudije Miroslava Miletića pokazali više želje i volje da stignu do željenog rezultata, a najava konačnog ishoda dogodila se u 11. minutu kada je Andrija Milić Evrogolom sa 25 metara matirao Sergeja Bjelice.

Već na isteku pola sata igre mogao se nazreti krajni ishod ovog meča, a prednost Surduličana duplirao je Bogdan Stamenković.

U nastavku meča domaćin preko Lazara Vukovića u 57. minutu uspeva da vrati rezultatsku neizvesnost u meč, ali je sve bilo rešeno dvadesetak minuta pre kraja kada je Andrika Milić svojim drugim pogotkom razrešio sve dileme, ukoliko su one i postojale.

Foto: FK Voždovac

NAvijači već duži vremenski period nemaju razloga za slavlje

 

- Prva liga Srbije, 9. kolo:

Voždovac (Beograd) - Radnik (Surdulica) 1:3 (0:2)

Strelci: L. Vuković 57; A. Milić 11, 73, B. Stamenković 31

Stadion: TC "Stadion", Beograd

Gledalaca: 150

Sudija: Miroslav Miletić

Žuti kartoni: N. Stanković, J. Hatunić-trener golmana (Voždovac); J. Anđelković, N. Tomašević, A. Milić, M. Stevanović, M. Jakšić, S. Ilić (Radnik)

Crveni karton: P. Ranđelović-pomoćni trener (Radnik)

Voždovac (Beograd): Bjelica, Kolarević, Braunović, Furtula, Ouanda (B. Petrović), Traore, Cvetojević (Bjelić), Vuković, Knežević (T. Petrović), Stanković, Milosavić (Derviši).

Radnik (Surdulica): Ranđelović (Ilić), Marinković, Hajdarević, Bogdanović, Stamenković (Lazarević), Pavlov (Abubakar), Dolmagić (Tomašević), Oreščanin, Milić, Stojanović (Stevanović), Gašić.

U narednom kolu ekipa Radnika dočekuje u Surdulici Zemun, dok će Voždovac tražiti izlaz iz krize u meču protiv čačanskog Borca 1926.

 

 

 

BONUS VIDEO: