SAMO JEDNA LOPTA JE ZAVRŠILA U MREŽI: Gostima je to bilo dovoljno za lidersku poziciju!


IZVOR: Milan Đorđević - 30.09.2024 | 13:42


Imamo novog lidera na tabeli!

Foto: Facebook
SAMO JEDNA LOPTA JE ZAVRŠILA U MREŽI: Gostima je to bilo dovoljno za lidersku poziciju!

U okviru šestog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Poleta (Nikinci) ugostila je sastav Graničara iz Obreža. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osam osvojenih bodova (šesto mesto), dok su gosti sa četiri boda više bili na drugoj poziciji u ligi.

Ušli su domaći u ovaj meč bez nekoliko bitnih igrača i to se osetilo u igri, gosti su dominirali od samog starta, imali su par izglednih šansi, čak se jednom i tresla prečka, međutim fudbaleri Poleta su uspevali da odbiju sve nalete rivala.

Pred sam odlazak na odmor igranje rukom u kaznenom prostoru Poleta, sudija Ćirić pokazuje na penal za Graničar. Odgovornost je preuzeo Uroš Šuljagić, koji je pogodio za vođstvo kluba iz Obreža, 0:1.

Foto: FK Graničar Obrež

U Obrežu "stanuje" novi lider

Tokom drugog poluvremena identična slika na terenu, Graničar ima posed na svojoj strani, diktira tempo igre i stvara šanse, međutim domaćin uspeva da "pokvari" napade rivalu.

Mogli su gosti tokom drugog poluvremena da stignu do ubedljivije prednosti, ali u tome nisu uspeli, pa su na kraju minimalnim rezultatom upisali nova tri boda.

Došli su gosti sa namerom da stignu do pobede i uspeli su u tome, ovo je njihov četvrti vezani trijumf. Domaćin trenutno ima problema sa kadrovskim problemima, a pored toga i raspored im ne ide na ruku, pa njima predstoji jako izazovan period.

Polet (Nikinci) - Graničar (Obrež) 0:1 (0:1)

Polet: Gligorević, Cvijanović, Nešković, Stojanović, Obrenović, Radović, Savić, Damnjanović (od 63' Miletić), Vuletić, Vidić, Perić

Graničar: Kosanović, Ivanović (od 80' Dražić), Zakić, Nikolić, Knežević, Milutinović, Praljić, Dragojević (od 59' Alijagić), Mihajlović, Rauković (od 59' Jakovljević), Šuljagić

Ovim trijumfom, uz kiks dosadašnjeg lidera, tim iz Obreža je stigao do prvog mesta na tabeli, i sada drugoplasiranom Hajduku "beži" dva boda.

U sledećem kolu u Obrež stiže Hrtkovac, dok Polet gostuje u Ašanji, sastavu Kamenog.

BONUS VIDEO: