BILO JE PAKLENO: Južnoamerička atmosfera u Gornjoj varoši - Zemunci uvek imaju sjajnu podršku! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.10.2024 | 14:01


Navijači e nadaju da će njihovi ljubimci u nastavku sezone zabeležiti daleko bolja ostvarenja.

Foto: FK Zemun
BILO JE PAKLENO: Južnoamerička atmosfera u Gornjoj varoši - Zemunci uvek imaju sjajnu podršku! (FOTO GALERIJA)

Prethodna runda takmičenja u okviru Prve lige Srbije donela je duel u Zemunu gde su Gornjovarošani koji se nalaze na samom začelju tabele, dočekali lidera, šabačku Mačvu, a gosti su na kraju slavili rezultatom 2:0.

 

Po veoma teškom terenu usled kiše koja je padala u čitavoj Srbiji više od 24 časa Zemun, koji se nalazi na samom dnu prvoligaške tabele, dočekao je lidera Mačvu iz Šapca. Dok je teren u Zemunu još bio koliko toliko u dobrom stanju, i dok se moglo odigrati "od noge do noge" viđena je lepa igra, sa  dosta dinamike, a jedini gol u prvom poluvremenu viđen je u 25.minutu kada je Sani Abdulahi pogodio mrežu domaćeg tima.

Isti igrač je u samom finišu utakmice postavio i konačan rezultat meča, na asistenciju Nikole Jovanovića, čime je lider nastavio sa sjajnim partijama i pohodom ka povratku u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, ono što se mora napomenuti, jeste činjicena da su pristalice domaćeg kluba tokom utakmice napravile pravu južnoameričku atmosferu na stadionu u Gornjoj varoši kojom su po ko zna koji put pokazali privrženost klubu.

POGLEDAJ GALERIJU

 

I pored izuzetno lošeg vremena oko 200 ljubitelja fudbala je prisustvovalo navedenom susretu, a svi se nadaju da će Zemunci uskoro krenuti sa žetvom bodova kojima bi sačuvali status prvoligaške ekipe.

Naredni meč ekipa iz Gornje varoši igra u Surdulici protiv Radnika, a pred svojim navijačima će se naći 12. oktobra kada će ugostiti čačanski Borac 1926.

Da podsetimo, nakon devet odigranih prvenstvenih mečeva, Zemunci se sa skorom od jedne pobede, četiri remija i isto toliko poraza i ukupno sedam osvojenih bodova nalaze na deobi 13, 14. i 15. pozicije zajedno sa kruševačkim Trayalom i GFK Slovenom iz Rume.

 

 

 

BONUS VIDEO: