ŠESTOM BRZINOM DO TROFEJA: Slavlje u gradu na Tamišu - Voja Gačić do vrha napunio mrežu rivala u finalu kupa! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 03.10.2024 | 12:59


Pola tuceta golova u mreži ekipe iz Vojlovice.

Foto: FK Voja Gačić
ŠESTOM BRZINOM DO TROFEJA: Slavlje u gradu na Tamišu - Voja Gačić do vrha napunio mrežu rivala u finalu kupa! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri Voje Gačića iz Pančeva sjajno su započeli aktuelnu sezonu u okviru Druge južnobanatske lige Zapad. U orva tri meča zabeležen je stoprocentan učinak, ali je ekipa u nastavku ušla u krizu rezultata, tako da u poslednjih 270 minuta fudbala nisu osvojili niti jedan bod, čime je ekipa izgubila korak u borbi za prvo mesto na tabeli koje trenutno zauzima Borac iz Sakula sa 15 osvojenih bodova.

 

Međutim, klub je u kup takmičenju zabeležio sjajno ostvarenje, gde su prigrlili i trofej.

Na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu, domu fudbalera Železničara, Voja Gačić se sastao sa ekipom Mladosti iz Vojlovice u finalu Kupa FS opštine Pančevo i sa ubedljivim trijumfom je stigao do prvog ovosezonskog pehara.

Međutim, meč nije započeo na najbolji mogući način kada su pančevački fudbaleri u pitanju. Ekipa Mladosti je preko Luke Regoje već u 11. minutu stigla do prednosti, ali je Nikola Obradović do odlaska na odmor uspeo da poravna rezultat. 

U nastavku meča viđena je raspodija fudbalera u crveno-žutij sportskoj opremi. Za samo 17 minuta igre između 50. i 67. minuta čak četiri puta su tresli mrežu golmana Marka Jovičića, a konačan rezultat je postavljen u samom finišu meča. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Kup FS opštine Pančevo, finale:

Voja Gačić (Pančevo) - Mladost (Vojlovica) 6:1 (1:1)

Strelci: N. Obradović 45`, 50`, 67`, S. Abramović 52`, L. Rakonjac 65`, M. Kovačević 87`; L. Regoka 11`

Stadion: SC "Mladost", Pančevo

Gledalaca: 200

Sudija: Marko Marković

Žuti kartoni: I. Bajić, L. Rakonjac, M. Nađ, D. Dalipi (Voja Gačić)

Voja Gačić (Pančevo): Bujaković, N. Obradović (Dalipi), Dakić (Nađ), Halas, Đurković, Puškaš (Kovačević), M. Obradović, Bajić, Rakonjac, Buzadžija, Abramović (Janačković).

Mladost (Vojlovica): Jovičić (Gajić), S. Simonović, Perić, Vujičić (Krsmanović), Balog (Grujić), Filipovski (L. Simonović), Milanović, Vuković, Sarić, Regoje, Šaponjić (Gojić).

Nakon meča fudbaleri pobedničke ekipe su zasluženo proslavili navedeni uspeh, ali vremena za slavlje nema pošto ih već u nedelju 6. oktobra očekuje duel sa Jugoslavijom iz Jabuke.

 

BONUS VIDEO: