BIVŠI SELEKTOR SRBIJE NOVI TRENER ZEMUNA! Iskusni stručnjak se vraća na mesto uspeha!


IZVOR: Miloš Orošić - 04.10.2024 | 00:08


Dojučerašnji član stručnog štaba Partizana vratio se na klupu Zemuna posle smene Radojičića.

Foto: Starsport
BIVŠI SELEKTOR SRBIJE NOVI TRENER ZEMUNA! Iskusni stručnjak se vraća na mesto uspeha!

 

 

 

 

Nekada standardni član najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Srbije, Zemun posle mnogo muka nakon tri godine se vratio u  Prvu ligu Srbije.


 

Mnogo igrača je otišlo posle promocije u Prvoligaško društvo, dosta je novajlija došlo, ali od početka sezone nije išlo. Doveden je i novi trener na  početku sezone, Dejan Nikolič, koji je na klupi kluba iz Gornje Varoši izdržao devet kola i posle poraza proteklog vikenda na domaćem terenu, Nikolić je otpušten.


U Zemunu nisu časili časa i angažovali su dobro poznato ime. Upravo čovek koji je uveo u Prvu ligu Srbije Zemunce, Milan Kuljić novi je šef stručnog štaba zeleno plavih.
Kuljić je pre nego što je ponovo seo na klupu Zemuna bio angažovan u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića u Partizanu, a pošto je Stanojević podneo ostavku tako je i Kuljić postao "slobodan agent", ispostavilo se u pravom trenutku za Zemunce.
Zemun se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli prvoligaškog karavana, sa sedam bodova, a ispod njih je sam GFK Sloboda sa pet.

 


 

U 10.kolu tim iz Gornje Varoši u nedelju gostuje u Surdulici, ekipi Radnika kada će i bivši trener Inđije Milan Kuljić imati priliku da ponovo debituje u novom mandatu na klupi Zemunaca

Ovo je već osma promena na klupi u Prvoj ligi Srbije od početka prvenstva, nove trenere ima Smederevo, koje je danas imenovalo Jovana Golića za novog trenera umesto Dragana Radojičića, sada Zemun, a novog šefa stručnog štaba još uvek traži i Inđija, a pre njih šefove stručnih štabova promenili su Sloven iz Rume (dva puta), Radnički iz Sremske Mitrovice i Trajal iz Kruševca i Radnik iz Surdulice.

BONUS VIDEO: