KAMENI NASTAVLJA DA MELJE! Džanović tri puta u metu za sat vremena, "pukla petarda" u mreži Poleta!


IZVOR: Miloš Orošić - 07.10.2024 | 10:53


Napadač tima iz Ašanje se razgoropadio, završio posao i dobio ovacije pri izlasku.

Foto: Kameni Ašanja
KAMENI NASTAVLJA DA MELJE! Džanović tri puta u metu za sat vremena, "pukla petarda" u mreži Poleta!

U sedmom kolu Međuopštinske lige Srem Istok Kameni je u Ašanji "petardirao" Polet iz Nikinaca, na kraju utakmice bilo je 5:1.

 

 

Kameni je ostvario i četrvrtu pobedu u nizu, a petu u ovom prvenstvu koja ga je pozicionirala visoko na tabeli što je i cilj klupskog rukovodstva, borba za ulazak u Sremsku ligu.


Denis Džanović je prvi od svoja tri gola postigao već u 14.minutu, do kraja prvog poluvremena Kameni je vodio sa 3:0. U finišu prvog dela meča prvo je Jovan Đuran u 39., a potom i drugi put Džanović u 41.minutu utakmice. U nastavku utakmice trener domaće ekipe je napravio nekoliko izmena već na poluvremenu, a Denis Džinović je svoj het trik kompletirao u 57.minutu. manje od deset minuta kasnije Dejan Vasić je postigao peti gol za Kameni iz Ašanje i tako zaključio goleadu domaćeg tima., Utešni pogodak za polet iz Nikinaca bio je delo Stefana Stojanovića. Na tabeli Međuopštinske lige Srem Istok Kameni se ustaliio na trećem mestu sa osvojenih 15 bodova, samo bod manje pod drugoplasiranog Hajduka iz Šimanovaca,dok sa druge strane Polet iz Nikinaca se nalazi na 10.poziciji sa osam uknjiženih poena.
 

U sledećoj rundi, koja se kompletna igra 13.oktobra Polet u Nikincima dočekuje Dunav iz Novog Slankamena, dok će Kameni pokušati da nastavi fanstastičan niz pobeda na gostojovanju lideru na tabeli Graničaru iz Obreža.

Pre sledeće prvenstvene utakmice Kameni u sredu očekuje 1/16 finala Kupa Srema protiv Radničkog iz Nove Pazove. Pre toga je tim iz Ašanje prošao tri pretkola kako bi prvi put u istoriji kluba plasirao među najbolje 32 ekipe u Sremu.

BONUS VIDEO: