LIDER JE PAO U BOSUTU: Plavo-beli sledećeg vikenda mogu do prve pozicije na tabeli!


IZVOR: Milan auto JOVANOVIĆ - 14.10.2024 | 16:23


Bosut nastavlja sa odličnim partijama.

Foto: OFK Bosut
LIDER JE PAO U BOSUTU: Plavo-beli sledećeg vikenda mogu do prve pozicije na tabeli!

U okviru sedmog kola GFL-a Sremska Mitrovica ekipa OFK Bosuta ugostila je sastav Zmaja iz Noćaja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (10 osvojenih bodova), dok su gosti bili na lideri na tabeli sa dva boda više.

Od samog starta utakmice domaćin je bio konkretniji rival na terenu, u prvih 15 minuta bilo je šansi za vođstvo Bosuta, ali iste nisu iskorišćene na pravi način.

Nastavak prvog poluvremena protekao je u mirnoj igri, bez većih uzbuđenja pred golmanima i na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0. Tokom pauze izvršena je jedna izmena, gosti su dobili svežeg igrača sa klupe, dok je domaćin nastavio sa startnih 11.

POGLEDAJ GALERIJU

Nastavak meča protekao je u potpunosti u znaku OFK Bosuta, domaći su držali loptu u svom posedu, napadali su i to im se isplatilo ubrzo golovima. Nenad Sedlarović je na isteku sat vremena igre izašao sad pred golmana Petrovića i uspeo je da ga savlada, 1:0.

Nastavili su plavo-beli sa napadima, pokazali su u tim trenucima da su fizički spremniji od igrača iz Noćaja. Igrao se 84. minut kada je Sedlarović svojim drugim pogotkom na utakmici duplirao vođstvo Bosuta.

Tri minuta kasnije najbolje se pred golom Zmaja snašao Ivan Kuzmanović za ispostaviće se konačnih 3:0.

Bosut - Zmaj (Noćaj) 3:0 (0:0)

Bosut: Petrović, Maricki, Obradović, Radišić, Kuzmanović, Sedlarović, Maksimović, Dragić (od 68' Drmanović), Hrček, Simić, Božić

Zmaj: Petrović, Đurić, Pavlović (od 46' Ćurčić), Savić, Stanisavljević, Vladisavljević (od 75' Pandurević), Bugarski, Čupić, Simeunović, Sretenović, Stanić 

Ovim trijumfom ekipa Bosuta je stigla na dva boda zaostatka za aktuelnim liderom, Borcem iz Velikih Radinaca, ali uz jedan meč odigran manje u odnosu na prvoplasiranog. Predstojećeg takmičarskog vikenda Borac je slobodan, pa će plavo-beli imati prilike da preuzmu prvo mesto na tabeli.

Sastav Zmaja u sledećem kolu dočekuje Slobodu (Šašinci), dok Bosut ide u goste ekipi Sloge iz Čalme.

BONUS VIDEO: