MEČ KOJI VRAĆA VERU U FUDBAL: Navijači su složni - da je samo više ovakvih utakmica u Srbiji!


IZVOR: Milan Đorđević - 14.10.2024 | 18:30


Svaka čast momci!

Foto: FK Sinđelić Grabovac
MEČ KOJI VRAĆA VERU U FUDBAL: Navijači su složni - da je samo više ovakvih utakmica u Srbiji!

U okviru 11. kola Pomoravske okružne lige ekipa Kušiljeva ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedme pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti bili na drugom mestu sa dva boda više.

Odigrana je u Kušiljevu jedna prava prvenstvena utakmica na fenomenalno pripremljenom terenu i pred velikim brojem navijača. Domaćin motivisaniji od prvog minuta, ali fer i korektan tokom svih 90 minuta igre. Gosti su ostavili srce na terenu.

Prvo poluvreme ravnopravna borba uz zrelije šanse za domaću ekipu, ali je u dva navrata golman Marković odlično reagovao. Pred sam odlazak na odmor gosti iz Grabovca ostaju sa deset igrača u polju jer je drugi žuti, odnosno crveni karton zaradio Filip Božić.

Foto: FK Kušiljevo

Teren Kušiljeva

Bili su fudbaleri Sinđelića tokom drugog dela meča primorani da se brane i da pokušavaju iz kontranapada. Baš iz jedne brze tranzicije na isteku 69. minuta Marko Popović pogađa mrežu Kušiljeva za vođstvo gostujućeg tima, 0:1.

Uspešno su gosti nakon toga odolevali naletima rivala, ali su pred sam kraj utakmice kapitulirali. U 84. minutu dosuđen je penal za domaći tim, isti je u pogodak pretvorio Dejan Maksimović, što je na kraju bio i poslednji gol na meču, 1:1.

Kušiljevo - Sinđelić (Grabovac) 1:1 (0:0)

Kušiljevo: Milić, Jovanović, Gojaković (od 69' Živaljević), Simić, Perić, Milosavljević, Kizić, Maksimović, Đokić, Marković (od 51' Obradović), Radojičić (od 69' Golubović) 

Sinđelić: Marković, N. Popović, Živanović, A. Milojević (od 88' Božić), Dimić, M. Popović (od 94' Jovanović), Milošević, Golubović, Sinđelić (od 60' Stojković), A. Milojević, Božić

Po komentarima koji su se mogli čuti nakon meča, kao i na društvenim mrežama kako jednog, tako i drugog kluba, dueli ovog tipa vraćaju veru u fudbal svim pravim zaljubljenicima u isti. I dobro poznata floskula se mogla čuti više puta nakon ovog meča, "da je samo više ovakvih utakmica, naš fudbal bi bio mnogo lepši i bolji za gledanje".

BONUS VIDEO: