OČEKUJE SE PUNA GAT ARENA: Mladost može do liderske pozicije sutra!


IZVOR: Milan Đorđević - 14.10.2024 | 23:42


Duel sa Smederevom jako bitan za domaćina.

Foto: FK Mladost GAT
OČEKUJE SE PUNA GAT ARENA: Mladost može do liderske pozicije sutra!

Poslednji meč 11. kola Prve lige Srbije igra se u utorak (15. oktobra) i tada će snage odmeriti domaći sastav Mladosti Gat i gosti iz Smedereva, početak utakmice zakazan je za 15 časova na "GAT Areni".

Sastav Mladosti u duel sa ekipom Smedereva ulazi sa druge pozicije na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom, pa će potencijalni trijumf domaćinu sutra doneti i preuzimanje prvog mesta. Što se tiče gostiju, oni se sa bodovnim saldom na koti 12 nalaze na deobi devetog mesta u ligi.

Vredi napomenuti da je Mladost pred svojim navijačima ove sezone neporažena, nakon uvodnog remija napravljen je niz od tri vezana trijumfa, pa se može reći da je domaći teren određena prednost za njih. Sastav Smedereva je u dosadađnjem toku prvenstva četiri puta igrao van svog stadiona, i isto toliko bodova su uspeli da ponesu kući.

Foto: FK Mladost GAT

Mijailović "spušta loptu"

Trener Mladosti, Nenad Mijailović u najavi utakmice za klupski portal poručio je: 

- Ne zavaravamo se i ne želimo previše da se bavimo tabelom. Primarni cilj nije promocija u Super ligu, već ono što smo nebrojano puta do sada istakli - to je opstanak kroz plasman u plej-of. Idemo u dobrom pravcu, dobro radimo i činimo sve da stabilizujemo klub i podignemo ga na viši nivo. Za sada u svim tim segmentima dobro napredujemo. Idemo postepeno, plan je da tako nastavimo, pa ćemo da vidimo šta će nam to doneti, na kraju sezone se podvlači crta - veli mladi stručnjak.

Što se tiče kadrovske situacije u redovima Mladosti, Ognjen Ilić će još oko desetak dana biti pod strogim mirovanjem, ali raduje podatak da će Kočović i Miljan Vukadinović biti u konkurenciji za tim. 

Mladost GAT - Smederevo 1924

Utorak, 15. oktobar od 15 časova

Stadion GAT Arena, ulaz slobodan

BONUS VIDEO: