PRESUŠILA VLASINA: Morava nastavlja svoj niz kojem se ne nazire kraj! (VIDEO)


IZVOR: Milan Đorđević - 16.10.2024 | 23:35


Tim iz Ćuprije živi svoj san!

Foto: FK Morava 1918 Ćuprija
PRESUŠILA VLASINA: Morava nastavlja svoj niz kojem se ne nazire kraj! (VIDEO)

U okviru desetog kola Srpske lige Istok ekipa Morave 1918 iz Ćuprije ugostila je sastav Vlasine (Vlasotince). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije (21 osvojen bod), dok su gosti bili na osmom mestu sa devet bodova manje.

Od samog starta utakmica je bila jako tvrda, napeta, igra na obe strane nije bila na nivou koji su timovi prikazali prethodnih kola. Prva promena rezultata viđena je u 16. minutu kada su domaći imali korner. Lopta iz ugla stigla je do kapitena, Milana Todorovića koji je glavom smešta u mrežu, 1:0 za Moravu.

Foto: FK Morava 1918 Ćuprija

Svlačionica Morave

To je ujedno bio i konačan ishod prvog dela meča, pokušali su gosti, ali je domaćin strpljivom igrom uspeo da sačuva prednost na svojoj strani. Tokom pauze izmena nije bilo, što je jasan pokazatelj kakav se fudbal igrao, treneri su bili zadovoljni prikazanim.

Nastavak meča doneo nam je dosta dinamičniju igru. U 64. minutu Čakić je prošao odbranu gostiju, nakon čega je oboren u kaznenom prostoru, penal za Moravu. Kapiten Todorović namešta loptu i postiže pogodak, 2:0.

 

 

Desetak minuta kasnije nedostatak koncentracije doveo je do igranja rukom u kaznenom prostoru tima iz Ćuprije, novi kazneni udarac sa 11 metara, ovoga puta u korist Vlasine. Davor Nedeljković je bio siguran egzekutor, 2:1.

Velika borba vodila se u poslednjih 10-tak minuta, uglavnom između dva kaznena prostora, ali do novih golova nije došlo. Velika tri boda osvojio je domaćin, ali se i gost nije obrukao, već je pokazao jako kvalitetnu partiju. 

 

 

Morava 1918 (Ćuprija) - Vlasina (Vlasotince) 2:1 (1:0)

Morava 1918: Simić, Polovina, Šapić, Ristić, A. Todorović (od 86' Radosavljević), M. Todorović, Čakić (od 82' Brunčević), Ilić (od 58' Čupić), Stojanović, Miljković (od 58' Alempijević), Stanković

Vlasina: Marković, Stojković, Ma. Stojanović (od 60' Nikolić), Bogdanović, Milošević, Mladenović, Nedeljković, Mi. Stojanović (od 79' Stojiljković), Stamenković, Marković (od 88' Cvetković), Milosavljević (od 60' Đokić)

U sledećem kolu Morava gostuje Radničkom iz Pirota, dok sastav Vlasine dočekuje Dunav iz Prahova.

BONUS VIDEO: