Turci nanišanili bivšeg trenera Zvezde: Milojević vadi Bešiktaš iz bule!


IZVOR: TODOR PETKOVIĆ - 30.01.2020 | 04:31


Bomba na Bosforu! Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević (49) želja je turskog Bešiktaša! Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera danas će pregovarati sa čelnicima turskog velikana u Istanbulu, a kako je timu sa Vodafon arene neophodan reset, nije isključeno da će do saradnje i doći. Posle 19. kola turskog šampionata Bešiktaš zauzima sedmo mesto, što je daleko ispod renomea kluba koji je prethodnih sezona bio redovan učesnik evrokupova.

Foto: Starsport

2,5 godina vodio Vladan Milojević Zvezdu

Glavni konkurent Miloju biće bivši turski reprezentativac Sergen Jalčin, koji trenutno radi u Malatiji.

Pojedini turski mediji već su preneli da je on novi strateg Bešiktaša, ali zvaničnih potvrda nije bilo. Ono što je sigurno je da će Milojević danas boraviti u Istanbulu.

Ukoliko izvisi za Bešiktaš, Milojević bi mogao da se nada pozivima Ankaragučua ili Malatije, ali je teško verovati da bi te ekipe zadovoljile njegove ambicije.

Reč je o treneru koji je sa Zvezdom igrao dvaput u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope, osvojivši pritom dve titule prvaka Srbije.

Ukoliko sedne na klupu Bešiktaša, Milojević bi sarađivao sa zemljakom Ademom Ljajićem. Srpski reprezentativac postigao je četiri gola i dodao šest asistencija na 22 utakmice ove sezone.

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić