Partizanovi stranci ostaju u Beogradu


IZVOR: Republika - 16.03.2020 | 09:27


Partizanu su rešili da prate savete nadređenih, pa su svi treninzi prvog tima obustavljeni, klub funkcioniše tek toliko da bi se održavali redovni kontakti sa nadležnim službama i niko ne razmišlja o fudbalu dok traje epidemija koronavirusa.

Foto: Starsport

Igrači Partizana

U Humskoj 1 su, prateći odluke državnog vrha, zabranili svim strancima da napuste Srbiju, tako da u Partizanu neće postupiti nalik čelnicima košarkaških klubova Žalgiris i Olimpijakos, koji su dozvolili legionarima da se otisnu u matične države. Sejduba Suma, Bibars Natho, Umar Sadik i Takuma Asano će u Beogradu čekati kraj epidemije.

Iz Humske 1 su poručili da odluka o zadržavanju u Srbiji važi za sve igrače prvog tima. Posledično tome, ni ostali iz ekipe Sava Miloševića ne mogu van granica.

 - Shodno merama Vlade Republike Srbije o proglašenju vanrednog stanja svi treninzi prvog tima FK Partizan su obustavljeni. Igrači su upoznati sa  merama obavezne samoizolacije, kao i ponašanja u slučaju promene zdravstvenog stanja. Tokom period vanrednog stanja u Republici Srbiji i obustave treninga niko od igrača prvog tima ne sme da napusti Srbiju. 

Za sve ostale informacije smo u kontaktu shodno daljim merama - stoji u saopštenju kluba.