PRED PROMOCIJOM: Milojević se VRAĆA u Superligu Srbije!


IZVOR: Republika - 26.03.2021 | 10:13


Uskoro će da bude i ozvaničeno.

Foto: Starsport

El Fardu Ben na meču Inđija-Crvena zvezda

Inđija je sporazumno raskinula saradnju sa trenerom Dejanom Čelarom, a njegov nalsednik biće Goran Milojević, doskorašnji strateg OFK Bačke, kome će to biti povratak u Superligu Srbije.

-  Žao mi je što nisam završio ugovor do kraja. Uveren sam da bi ostavio Inđiju u ligi i to sam sebi postavio kao najvažniji prioritet. S druge strane, klub je doneo odluku i ja je poštujem. Ponosan sam na odnos koji smo izgradili, hvala im na profesionalnosti i posvećenosti. Zahvalan sam i mom izuzetnom stručnom štabu, svim ljudima iz kluba posebno predsedniku Draganu Pilipoviću i sportskom direktoru Ivanu Ivoviću, kao i gradonačelniku Vladimiru Gaku. Uz želju da Inđija pobeđuje i ostane u eliti pozdravljam sve navijače kluba čija se podrška osećala, iako im je zbog pandemije bio uskraćen dolazak na utakmice - rekao je Čelar.

Foto: Starsport

Rokada u Sremu - Gobara menja Čelara

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Partizana Goran Milojević trenerskim poslom bavi se od 2001, s klupe je vodio Železnik, Rudar iz Pljevalja, Radnički iz Obrenovca, Smederevo, špansku Meridu, Košice, Atletiko Baleares, Rozenborg, BSK iz Borče, Mladost iz Podgorice, Ermis sa Kipra, Mornar, Filipine i OFK Bačku.