Više vredi Vučićev milion za "Orlove" nego Đilasovih pet za Portugalce! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.11.2021 | 22:24


Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas obećao je Portugalcima pet miliona evra u slučaju plasmana na Svetsko prvenstvo, a ostao je "kratkih rukava" u 90. minutu klasika na stadionu "Luž".

Foto: printscreen/ilustracija

Foto: Ilustracije

Sa druge strane, predsednik Srbije Aleksandar Vučić motivisao je "Orlove" sa milion evropskih novčanica, što je imalo veću težinu nego Đilasovih pet!

Foto: printscreen

 

 

 

Portal koji podržava politiku Dragana Đilasa u pokušaju da bude duhovit napravio je danas satirični tekst kada je Srbija kretala u odlučujući boj za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Očigledno da je ta neslana šala samo dodatno motivisala naše momke da pokažu svima koji ne žele dobro našoj zemlji kako se gine za Srbiju.

Nema dileme da lideru srpske opozicije nije stalo do našeg reprezentativnog sporta, ali su srećom naši fudbaleri uspeli da, uprkos tome, savladaju bivšeg prvaka Evrope usred Lisabona.

Kako saznajemo, Đilas i njegove pristalice će sutra da održe protest u Beogradu jer Danijele Orsato, italijanski sudija, nije svirao kraj odmah u 90. minutu, pre nego što je Mitar savladao Patrisija.

Alal vera momci!