TERZIĆ NAJAVIO BOMBE! Poznat SPISAK igrača koji bi mogli na Marakanu, Deki će imati pune ruke posla!


IZVOR: Republika - 10.12.2021 | 16:39


Fudbaleri Crvene zvezde drugu godinu uzastopno prezimeli su u Ligi Evrope. Tim Dejan Stankovića je odigrao 1:1 sa Bragom i zauzeo prvo mesto u svojoj grupi.

Foto: Starsport/Ilustracija
TERZIĆ NAJAVIO BOMBE! Poznat SPISAK igrača koji bi mogli na Marakanu, Deki će imati pune ruke posla!

Dan nakon istorijskog uspeha generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, najavio je nove bombastične transfere ove zime:

- Pokušavam da budem profesionalac i da se ne bavim stvarima koje nam dolaze u martu mesecu. Moramo da uzmemo ovih šest bodova, predstoji nam prelazni rok, svesni smo i svih slabih tačaka u našem timu, ali smo svesni i da smo podigli lestvicu i očekivanja. Moramo još da se pojačamo, nedostaju nam brzina i hitrina, fali nam sveže krvi. Zvezda kao klub napreduje i svesni smo da moramo da dovodimo još bolje igrače. Kad pogledamo put koji smo prošli od 2014. godine kada smo bili 210. na UEFA listi, a danas smo 35, ali ne zadovoljovamo se time, jer moramo da budemo još bolji i jači- rekao je Terzić.

Foto: Republika

 

Ako bi u ovom trenutku na "Transfermarketu" pogledali slobodne agente na svetskom tržištu, naišli bi na niz zanimljivih imena.

Od Paulinja, pa sve do Oskara Romera i Džeka Vilšira- Crvena zvezda bi zaista imala šta da probere. Tu je i ime Ljubomira Fejse koji je takođe slobodan, a koga navodno želi Partizan.

Uostalom, pogledajti i sami OVDE ko su sve slobodni agenti.

BONUS VIDEO: