STANKOVIĆ ZA ČISTU DESETKU! Dan nakon remija na sa Radnikom, na "Marakanu" stigle SJAJNE VESTI!


IZVOR: Republika - 14.12.2021 | 12:16


Samo dan nakon neočekivanog remija protiv Radnika iz Surdulice, na Marakanu su ponovo stigle lepe vesti. Naime, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, diplomirao je danas menadžment u sportu na Fakultetu za sport Univerziteta Union - Nikola Tesla.

Foto: Starsport
STANKOVIĆ ZA ČISTU DESETKU! Dan nakon remija na sa Radnikom, na "Marakanu" stigle SJAJNE VESTI!

Stanković je diplomski rad na temu “Menadžment kampa Deki5 i njegov uticaj na normativne vrednosti eksplozivne snage, brzine i agilnosti mladih fudbalera” odbranio ocenom 10.

Popularni Deki je nakon uspešne odbrane objasnio zašto je umesto studijskog programa Trener u sportu ipak izabrao da diplomira na menadžmentu.

- Već sam prošao školu trenera, a u ozbiljnom trenerskom poslu oko vodjenja ekipe više se ne vrti sve oko jednog čoveka. To je sada postalo ozbiljan izazov upravo za pravog menadžera. Kako ćeš da utreniraš i pripremiš ekipu je trenerski deo, a sve ostalo je menadžerski - naglasio je Stanković.

Foto: Starsport

 

U nastavku je Stanković takođe istakao da ga u narednom periodu očekuje i master rad koji treba da nastavi sa Crvenom zvezdom.

- Čovek se uči dok je živ i ja zaista želim da se dalje stručno usavršavam. Sigurno da je kamp Deki5 inicijalna kapisla koja mi je pojednostavila ovaj diplomski rad i otvorila oči. Razmišljaću i o masteru, ali prvo želim da uradim još neke stvari sa Crvenom zvezdom. Kada bude malo više vremena, poradiću i na tome - zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO