KAO MIHA: Nikolić PREUZIMA klub iz LIGE PETICE!


IZVOR: Republika - 20.12.2021 | 10:31


Srpski stručnjak Marko Nikolić izjavio je da se oseća spremnim da preuzme neki od klubova iz najjačih evropskih liga.

Foto: Starsport
KAO MIHA: Nikolić PREUZIMA klub iz LIGE PETICE!

Nikolić je bez angažmana od kada se rastao sa moskovskom Lokomotivom, a ocenio je da je spreman za veliki korak. U Top 5 liga praktično nema srpskih trenera, osim Siniše Mihajlovića, koji prevodi italijansku Bolonju, a harizmatični stručnjak jedva čeka "izazov karijere".

Mislim da sam spreman i sad! To što ja mislim je jedno, potrebno je neko da te dovede tamo. Na današnji dan nema nijednog srpskog trenera u top klubu. Osim Siniše Mihajlovića u Bolonji koja je OK. Bio sam u Lokomotivi, na nivou Lige šampiona, imamo još Veljka Paunovića u Čempionšipu i Mladena Krstajića od pre nekoliko dana u Makabiju iz Tel Aviva. Pričamo o nekom solidnom, a to i dalje nije onaj top nivo. Za tako nešto potrebni su rezultati, imidž, kontakti, ali ima ljudi koji neke stvari prepoznaju. Prirodno će se namestiti - izjavio je Nikolić za "Mozzartsport".

Foto: Tanjug/AP

Miha brani čast srpskog trenerskog poziva u "Ligama petice"

Nikolić je 2017. godine osvojio "duplu krunu" sa Partizanom, a sedeo je na klupi Videotona, ljubljanske Olimpije, dok se u poslednje vreme povezivao sa turskim Bešiktašem.

BONUS VIDEO