RODIĆ OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE! Reč je o zvezdi svetskog fudbala


IZVOR: Republika - 03.01.2022 | 14:54


Od leta 2017. godine kada je stigao na naš najveći stadion Milan Rodić je nezamenljiv član najboljeg tima Crvene zvezde. O svom aktuelnom statusu u klubu iskusni levi bek je za "Mondo" izjavio:

Foto: Starsport
RODIĆ OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE! Reč je o zvezdi svetskog fudbala

- Ne bih rekao da sam bez prave konkurencije odigrao celu godinu. Ko god od saigrača je zaigrao na pozticiji levog beka odradio je fantastičan posao. Trener Stanković ima puno poverenje u sve igrače i mislim da se to odrazilo na rezultate i u ovoj sezoni. Moj primarni cilj je defanziva, ali se trudim da pomognem ekipi u oba pravca. Sve to je rezultiralo time da sam nešto efikasniji u odnosu na prethodne sezone i da se nametnem kao neko ko ume da zapreti protivniku nakon prekida.

U prethodnom periodu kada nije bio u timu na njegovoj poziciji uglavnom su se smenjivala trojica saigrača:

- Igrali su Eraković, Gajić i Gobeljić na levom beku i pokazali da mogu da pruže dobre partije, tako da ne smatram da nemam zamenu - istakao je nekadašnji fudbaler OFK Beograda.

Za kraj bilo je interesantno čuti i ko je protivnik protiv kojeg je Rodić najteže izlazio na kraj:

- Teško mi je da se odlučim za jednog, jer sam igrao i protiv Salaha, Nejmara, Manea, Insinjea, Levandovskog,... Ipak, ako moram da se odlučim za jednog, neka to bude Nejmar - zaključio je Rodić i tom prilikom istakao da je najjači klub protiv kojeg je igrao minhenski Bajern.

 

BONUS VIDEO: