NIKO IH NIKADA NIJE OVAKO PONIZO: Pred duel sa SPARTOM Humska je zadrhtala, očekuje se HITAN odgovor!


IZVOR: Republika - 24.02.2022 | 07:52


Tokom prethodne večeri odigrani su mečevi prve eliminacione faze UEFA Lige šampiona. Javni servis, RTS, prenosio je duel iz Madrida gde u se sastali domaći Atletiko i engleski velikan Mančester junajted, a nakon susreta u studiju je vršena analiza svega viđenog.

Foto: ST/V. LUKIĆ
NIKO IH NIKADA NIJE OVAKO PONIZO: Pred duel sa SPARTOM Humska je zadrhtala, očekuje se HITAN odgovor!

Nemoguće je bilo, a ne dotaći se i teme Dušana Vlahovića koji je pružio odličnu partiju u crno-belom dresu Juventusa, bio je strelac za svoju novu ekipu i već sada je jasno da izrasta u rasnog strelca i napadača koji će tek pokazati svoje kvalitete kako u dresu torinske „stare dame“, tako i u nacionalnom dresu reprezentacije Srbije.

Stručni konsultant u studiju RTS-a bio je nekadašnji fudbaler sarajevskog Železničara, madridskog Atletika, Brede, Verdera iz Bremena, Arminije, kao i nekadašnji reprezentativac Savezne Republike Jugoslavije, Rade Bogdanović koji je komentarišući mladoh srpskog centarfora izrekao nešto o čemu će se pripovedati.

Bogdanović je istakao:

- Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fiorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi – istakao je Bogdanović, a zatim izrekao surovu istinu koja će zaboleti mnoge čelnike u Humskoj ulici:

- Drago mi je samo što je Partizan pogodio da im vredi 1.8 miliona evra pre pet godina, a Suma 2.5 miliona. To mi je baš drago zbog fudbalskih radnika da znaju šta valja - zaključio je Bogdanović.

Izvesno je da se uskoro može očekivati odgovor i sa crno-bele strane Topčiderskog brda, ali ostaje nam da vidimo da le će se čelnici Partizana oglašavati pre, ili tek nakon današnjeg susreta sa praškom Spartom.

 

BONUS VIDEO: