SADA JE SVE JASNO: Terzić o KOREOGRAFIJI Zvezde na derbiju


IZVOR: Republika - 01.03.2022 | 11:07


Stao na stranu navijača.

Foto: Starsport
SADA JE SVE JASNO: Terzić o KOREOGRAFIJI Zvezde na derbiju

Generalni direktor Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o koreografiji na 166. večitom derbiju, na kome je Crvena Zvezda trijumfovala rezultatom 2:0.


Istakao je Terzić i da komunicira sa navijačima.


Komuniciram sa njima u meri u kojoj je to potrebno. Ja sam postao personifikacija Zvezde i to verovatno nije dobro ali je tako, i ja od toga ne bežim. To je i deo moje ličnosti, nametnuo sam se. Ja sam odgovorno lice pred zakonom, odgovoran sam i u organizaciji događaja. Čarke na utakmicama se dešavaju svuda, i to što su mediji pisali su gluposti, ja tome ne pridajem pažnju. Pojedini mediji napisali su tuča, a bilo je samo čarki, sve je bilo u okvirima fer-pleja. U granicama je bilo i navijanje, nikada manje sukoba nije bilo nego na nedeljnom derbiju – kazao je Terzić.

- Mi za dešavanja van stadiona nismo odgovorni, malo incidenata je bilo i ponosan sam na to. Tome su doprinele i korektne izjave s obe strane. 
Terzić je naglasio da je stadio Crvene Zvezde
– bezbedan.

 

 


- Stadion Zvezde je bezbedan i ne pamtim da se nekome nešto loše desilo. Mnogo devojaka i žena znam da idu na severnu tribinu. Na derbiju je bilo 45.000 ljudi, zadovoljni su i došli i otišli sa stadiona. Bezbedno je ići na utakmice – naglasio je Terzić i kazao da isprva nije razumeo koreografiju Zvezdinih navijača. - Naši navijači su kreativni pa ni ja mnogo toga ne znam i ne mogu da protumačim. Stiglo mi je sto poruka u nedelju sa pitanjem o čemu se tu radilo, i na kraju su mi objasnili da je to scena iz „Maratonaca“. Zlonamerni su uvukli Ukrajinu u tu priču, a nema to nikakve veze sa tim – istakao je direktor Zvezde.

BONUS VIDEO