DRAMA! Lalatović IŠČUPAO pobedu u Novom Pazaru: Tuča, crveni kartoni i 100 minuta fudbala - Radnički PREŽIVEO kraj Jošanice!


IZVOR: Republika - 01.03.2022 | 17:27


Velika pobeda Kragujevčana!

Foto: Starsport
DRAMA! Lalatović IŠČUPAO pobedu u Novom Pazaru: Tuča, crveni kartoni i 100 minuta fudbala - Radnički PREŽIVEO kraj Jošanice!

Fudbaleri Radničkog savladali su "Kraj Jošanice" ekipu Novog Pazara u 25. kolu Superlige Srbije sa minimalnih 1:0, čime su stigli do zlata vredne pobede u borbi za opstanak.

Trenutak odluke dogodio se u 66. minutu, Milisavljević je odlično prošao po levoj strani, centrirao, a Nikola Kovačević je zahvatio volej na nekih 16 metara od gola i prelepim udarcem savladao Kukića. 

U završnici su viđene i nemile scene. Posle faula nad Milisavljevićem, Pavišić je dotrčao u nameri da ga što pre podigne i tom prilikom ga udario što je izazvalo revolt kompletne klupe gostiju, skočili su na fudbalera Pazaraca, a veći incident je izbegnut. Za ovaj potez, štoper domaćih je nagrađen crvenim kartonom.

Pre ovog incidenta, drugi žuti karton je dobio i Piščević u ekipi Radničkog zbog oštrog starta. 

Meč se igrao preko 100 minuta, ali su gosti odolelei i odneli ceo plen. 

Radnički je, pod dirigentskom palicom Nenada Lalatovića, ovom pobedom pobegao današnjem protivniku na plus četiri i ostavio ih na začelju tabele sa svega 18 bodova. 

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-1107-37148"));

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO