PONOVO U CENTRU MEDIJSKE PAŽNJE: Karijera mu je u strmoglavom padu, ali je ipak tražen! Zvezda „filmova za odrasle“ bacila oko! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.03.2022 | 20:24


Bio je zvezda kolumbijske fudbalske reprezentacije tokom Svetskih prvenstava 2014. i 2018. godine.

Foto: Tanjug/AP
PONOVO U CENTRU MEDIJSKE PAŽNJE: Karijera mu je u strmoglavom padu, ali je ipak tražen! Zvezda „filmova za odrasle“ bacila oko! (FOTO)

Iako mu je predviđana vanserijska karijera, Džejmsa Rodrigeza nema na fudbalskoj mapi svetskih zvezda. Nakon Porta, Monaka, madridskog Reala, Bajerna i Minhena, Kolumbijac je sezonu 2020/21 proveo u ekipi Evertona, a septembra prethodne godine otisnuo se u Katar gde je poneo dres ekipe Al-Rajan.

Međutim, i pored svega, Rodrigez je izuzetno tražen.

I dalje je privlačan mnogobrojnim damama, a izgleda da ga nije zaboravila ni velika zvezda "filmova za odrasle" Kendra Last.
Džejms i Kendra su bili povezivani i pre nekoliko godina, a sada su se opet pojavile naznake da i dalje nešto postoji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendra Lust™ (@kendralust)

 

Rodrigez je na svoj "Instagram" profil postavio fotografiju posle treninga, uz komentar „popravljam se“. Na istu je neočekivano  reagovala i Kendra Last koja je okačila emorikone sa palcem na gore i bicepsa.
Kolubijac, nekako naivan i dobar, odmah joj odgovorio u sličnom maniru, što je ponovo podstaklo glasine o njihovoj vezi.

 

 

BONUS VIDEO: