Ronaldov LUKAV, ALI SRAMAN plan! Pre SKANDALA održao TAJNI SASTANAK sa evropskim gigantom!


IZVOR: Republika - 15.11.2022 | 09:48


Gotovo je izvesno da će napustiti "Old Traford", a sada je poznato gde želi da nastavi karijeru.

Foto: Tanjug/AP
Ronaldov LUKAV, ALI SRAMAN plan! Pre SKANDALA održao TAJNI SASTANAK sa evropskim gigantom!

Kristijano Ronaldo našao je način da dođe na naslovnice svetskih medija.

On je dao opširan intervju britanskom tabloidu "San-u" u kom je oštro udario po Mančester junajtedu, Eriku Ten Hagu i svima sa "Old Traforda".

Govorio je Ronaldo da su ga izdali, te je izazvao ogromne reakcije javnosti. Sada je gotovo izvesno da će Portugalac napustiti Junajted, a isplivali su i novi šokantni detalji skandaloznog intervjua.

Iza svega se, izgleda, krije lukav, ali i sraman plan.

Kristijano Ronaldo je vrlo proračunato postupio kako bi napustio Mančester junajted, ali je izgleda preterao i nije dovoljno pazio da se njegova ideja ne primeti. 

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u zagrljaju Davida De Hee

 

Poslednje informacije iz Engleske govore da je i hteo namerno da razljuti klub da bi lakše u januaru mogao da pobegne, a našao je i gde! Nedelju dana pre nego što je intervju emitovan i postao sportska vest dana u svim medijima, Ronaldo je održao tajni sastanak sa Bajern Minhenom o potencijalnom transferu, preneo je britanski tabloid "Dejli Mejl".

Sastanak je održan u tajnosti i vodio ga je Ronaldov agent Žorž Mendeš. Predstavnici Bajerna, nije poznato koji - verovatno Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, boravili su u Engleskoj i razgovarali su o mogućnosti prelaska Portugalca u Minhen. Tokom leta je bilo pregovora, ali je sve delovalo kao nemoguće.

Ronaldo je bio preskup čelnicima Bajerna, ali bi posle ovog skandala cena mogla da mu padne i da pojača ovog evropskog giganta iz Minhena.

BONUS VIDEO