SITUACIJA SVE GORA: Partizan protiv Voždovca čeka PAKAO!


IZVOR: Republika - 04.04.2023 | 15:58


Očigledno je da je i strategu crno-belih "pukao film".

Foto: Starsport
SITUACIJA SVE GORA: Partizan protiv Voždovca čeka PAKAO!

Fudbalski klub Partizan igraće u sredu, od 16 časova i 30 minuta, meč 29. kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca, naravno, ukoliko vremenske prilike to dozvole.

Pred duel sa "zmajevima" se oglasio i Igor Duljaj, koji je potvrdio da je tražio da klub kazni Fusenija Dijabatea.

- Tražio sam sankcije. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Postoje ugovorom propisani penali i ja kao trener imam pravo da tražim kaznu što sam i učinio. Nisam se još susreo sa ovakvom situacijom. Dešavalo se dok sam bio igrač da saigrači u nekom od klubova izostanu po 6-7 dana. Potrebno je vreme da se vrati igrač potom u formu. Videćemo, šta će se dešavati sa Dijabateom, teško je pričati o tome sada, trenutno se trudim da usmerim energiju na igrače koji su ovde - rekao je strateg crno-belih.

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate, fudbaler Partizana

Sem njega, "parni valjak" će na meču sa Voždovcem biti i bez Kristijana Belića, a neće igrati ni Hamidu Traore, odnosno Andrija Pavlović, pa je jasno da će im biti dodatno otežan posao u pokušaju da prekinu crnu seriju.

- Imali smo zdravstvenih problema sa Belićem koji je počeo trening i nažalost ga zbog povrede napustio tako da neće biti u konkurenciji za tim. Takođe, Traore i Pavlović nisu u konkurenciji. Nemam dosta prostora za rotaciju niti da izmišljam topu vodu, ali ne kukam iskoristićemo snage koje imamo - objasnio je Duljaj.

Podsetimo, posle 28 kola prvenstva, Partizan je na četvrtom mestu na tabeli, sa 54 osvojena boda, dok je Voždovac na sedmom mestu sa 39.

BONUS VIDEO