HUMSKA - ULICA DUHOVA! Partizan LJUBOMORAN na Priboj, Šatrince, Kupce, Zuce, Pavliš... (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Žarko Sokić - 06.04.2023 | 11:47


Crno-beli igraju u sablasnoj atmosferi.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović
HUMSKA - ULICA DUHOVA! Partizan LJUBOMORAN na Priboj, Šatrince, Kupce, Zuce, Pavliš... (FOTO, VIDEO)

Za koga se igra fudbal ako ne za navijače?

Još od davnina najvažnija sporedna stvar na svetu privlači ogroman broj ljudi, a stanje u klubu često se oslikava kroz posetu na stadionu.

Odličan primer za tako nešto je i Partizan!

Crno-beli ove sezone prolaze kroz teške dane, a Humska se vremenom pretvorila u ulicu duhova. POGLEDAJ GALERIJU

 

Na stadionu Partizana iz utakmice u utakmicu okuplja sve manji broj navijača koji su okrenuli leđa svima - igračima koji pružaju partije daleko ispod svakog očekivanja, trenerima koji se menjaju, ali ne donose rezultat i upravi koju žele da vide što dalje od kluba koji vole.

Slična situacija bila je i protiv Voždovca gde se, prema slobodnoj proceni, okupilo tek par stotina navijača. Napredak u odnosu na meč protiv kragujevačkog Radničkog je primetan jer je na pomenutom meču krajem februara na stadionu Partizana izbrojano 247 posetilaca.

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Radnički Kragujevac

 

Slavni dani crno-belih kada se za mečeve u Humskoj tražila karta više su daleko iza nas, a Partizan sada može da bude ljubomoran, ali i da uči od mnogih niželigaša.

Ekipa emisije "Niže lige" koja iz nedelje u nedelju posećuje takozvane "male terene" širom Srbije, uverila se da je atmosfera u Priboju, Šatrincima, Velikim Kupcima, Zucama, Pavlišu, ali i mnogim drugim mestima daleko vrelija nego u Humskoj, a da fudbaleri FAP-a, 27. Oktobra, Majdeva i sličnih klubova, imaju više motiva kada istrče na teren jer znaju da su im tribine popunjene do poslednjeg mesta.

Foto: Republika.rs

Pune tribine na meču FAP - Borac

 

Foto: Republika.rs

Tribine FK Majdevo Kupci

 

Zbog svega ovoga ni ne čudi što Humska više nije neosvojiva tvrđava i što je Partizan čekao skoro pet meseci na pobedu na svom stadionu. Da li će se nešto promeniti ostaje da se vidi. 

Jedno je sigurno, ovako prazne tribine ne idu u prilog nikome.

BONUS VIDEO