NOVE KRITIKE NA RAČUN VLAHOVIĆA: Italijani nastavili sa blaćenjem Dušana!


IZVOR: Republika - 07.04.2023 | 09:43


Srpski napadač nema mira na "čizmi".

Foto: Tanjug/AP
NOVE KRITIKE NA RAČUN VLAHOVIĆA: Italijani nastavili sa blaćenjem Dušana!

Nekadašnji fudbaler Lacija, Rome i Juventusa Lionelo Manfredonija kritikovao je srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića zbog partija koje pruža u dresu "stare dame". 

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

- Više od trenera bih krivio igrača. Često sam ga gledao kako igra i čini mi se da ga je Juventus previše platio. Veoma je dobar centarfor, ali ima i boljih u Italiji - Manfredonija.

Vlahović je ove sezone postigao 11 golova na 30 mečeva u svim takmičenjima za Juve, a poslednjih dana se pričalo da bi na leto mogao da napusti klub. Međutim, italijanski mediji su javili da Juventus ne želi da ga proda.

Pojedini italijanski mediji su objavili pre nekoliko dana da je Juventus spreman da se odrekne Dušana Vlahovića, ako stigne ponuda od najmanje 90.000.000 evra i da njegovom menadžeru neprestano zvoni telefon.

Lokalni mediji iz Torina, međutim, tvrde da "stara dama" ne želi da se odrekne Srbina, koji ima ugovor sa višestrukim šampionom Serije A do juna 2026. godine.

Što se Manfredonija tiče, on je svoju karijeru gradio kao defanzivni vezista. Karijeru je započeo u Laciju, a onda se preselio u Juventus gde se zadržao samo dve sezone. Poslednje godine profesionalnog fudbala proveo je u Romi. Za reprezentaciju Italije odigrao je četiri utakmice.

BONUS VIDEO