DETONACIJA! Novi POTRESI na Apeninima: Vlahović i Kostić dobili NAJLEPŠE MOGUĆE vesti!


IZVOR: Republika - 20.04.2023 | 13:36


Juventus se ponovo našao u centru pažnje i biće veoma zanimljivo kako će se čitava situacija završiti.

Foto: Tanjug/AP
DETONACIJA! Novi POTRESI na Apeninima: Vlahović i Kostić dobili NAJLEPŠE MOGUĆE vesti!

Torinski Juventus zbog finansijskih malverzacija kažnjen je oduzimanjem 15 bodova u Seriji A i zbog toga je ostao bez šanse da se bori za plasman u Ligu šampiona.

Ipak, italijanski mediji javljaju da bi moglo da dođe do velikog preokreta!

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa Apenina, Juve će dobiti nazad pomenutih 15 bodova i ponovo će ući u trku za plasman u elitno evropsko takmičenje. Odluka i dalje nije zvanična, a očekuje se da će žalba torinske "stare dame" proći, te da će kazna izrečena u januaru ove godine biti poništena.

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović slavi pogodak

 

Kako se navodi, FS Italije neće se protiviti ovakvoj odluci i neće uložiti novu žalbu koja bi mogla da promeni konačnu odluku suda.

Povratak bodova automatski će značiti da će Juventus biti treći na tabeli Serije A sa 59 bodova i imati čak osam više od petoplasiranog Intera, što znači da bi klub iz Torina bio veoma blizu plasmana u Ligu šampiona naredne sezone.

Ovo su najlepše moguće vesti za srpske reprezentativce Dušana Vlahovića i Filipa Kostića koji bi i sledeće sezone mogli da zaigraju u Ligi šampiona. Vlahović je ove sezone na 33 utakmice u svim takmičenjima postigao 11 golova i imao četiri asistencije, dok je Kostić na 43 meča dao tri, a namestio 11 pogodaka.

BONUS VIDEO