DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezdin tim će izgledati MOĆNO! Tri iskusna štopera, ispred sve mlađi i mnogo brži igrači!


IZVOR: Republika - 14.06.2023 | 09:37


Fudbaleri Crvene zvezde 19. juna počinju pripreme za novu sezonu.

Foto: Starsport
DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezdin tim će izgledati MOĆNO! Tri iskusna štopera, ispred sve mlađi i mnogo brži igrači!

Koliko sutradan, ekspedicija srpskog prvaka preseliće se na Zlatibor gde će nastaviti sa uigravanjem za učešće u Ligi šampiona, a prva faza će trajati do poslednjeg dana tekućeg meseca.

Odmah potom crveno-beli odlaze u Rusiju, pošto će u Sankt Peterburgu nastaviti sa radom i uigravanjem, a u sklopu tamošnjeg turnira, izabranici Baraka Bahara odigraće prijateljske mečeve protiv domaćeg Zenita, šampiona ruske Premijer lige, kao i turskog Fenerbahčea.

Ono što je posebno zanimljivo da će Crvena zvezda u novu sezonu ući sa potpuno izmenjenom defanzivnom linijom.

Naime, odbrana kluba iz Ljutice Bogdana pretrpeće određene promene, pa će poslednjim bedemom komandovati Aleksandar Dragović, Uroš Spajić i Miloš Degenek.

Foto: Printscreen

 

Ispred njih bi mogli da deluju pojačanje iz Kopenhagena Marko Stamenić i velika želja crveno-belih Edmund Ado, koji je igrač Spartaka, ali na Marakani i dalje nisu odustali od ideje da ga vide u svojim redovima.

Po krilu će dejstvovati Peter Olajinka i Osman Bukari, a odmah iza napadača naći će se Mirko Ivanić i Žan Filip Kraso, koji je na korak od prelaska u Zvezdu.

Napad bi u tom slučaju bio rezervisan za Emanuela Late Lata, koji se u prošloj sezoni afirmisao golovima u dresu švajcarskog Sent Galena.

BONUS VIDEO