JAGMA ZA LIGOM ŠAMPIONA! Komšije TRAŽILE Zvezdi 5.000 ulaznica! Brzo je usledio ODGOVOR sa Marakane!


IZVOR: Republika - 13.07.2023 | 15:31


Prvak Srbije od jeseni će igrati grupnu fazu najelitnijeg takmičenja.

Foto: FK Crvena zvezda
JAGMA ZA LIGOM ŠAMPIONA! Komšije TRAŽILE Zvezdi 5.000 ulaznica! Brzo je usledio ODGOVOR sa Marakane!

Rezultati Crvene zvezde na početku priprema, kao i totalna rekonstrukcija struke i igračkog kadra, izazvale su veliko interesovanje navijača srpskog šampiona u celoj Srbiji, ali i izvan granica naše zemlje.

Najveće interesovanje, kako piše "Telegraf", vlada u Sloveniji, pošto je iz ove države stigla neverovatnih 5.000 zahteva za Premijum sezonske ulaznice, da bi navijači crveno-belih koji žive u "komšiluku" gledali Ligu šampiona.

Ovakav zahtev doveo je u dilemu i upravu Zvezde, koja razmišlja o tome da blokira ovaj zahtev, dok je stigao i odgovor u vidu onlajn kupovine

Foto: FK Crvena zvezda

 

Nasuprot tome, klub sa Marakane bi prodajom istih dobio ogromnu finansijku injekciju upravo iz Slovenije, pogotovo s obzirom na to kada se 5.000 ulaznica pomoži sa cenom jedne karte. Što se tiče cena karata, ukoliko je neko bio član i prethodne godine, on će dobiti i popust, te će tako premijum sezonsku ulaznicu za istok platiti 16.000 dinara, zapad košta 19.500, dok je za sever potrebno izdvojiti 9.500 dinara.

Ukoliko je pak slučaj da neko želi ove sezone i da postane član kluba, on će morati da izdvoji 30.000 dinara za zapad, istok će koštati 25.000, a sever 14.500.

U Ljutice Bogdana veruju da će rasprodati sve sezonske ulaznice, iako je prodato oko 10.000, a prodaja je, podsetimo, počela 20. juna.

BONUS VIDEO