NOVI POTPIS NA MARAKANI! Zvezda predstavila još jedno POJAČANJE!


IZVOR: Republika - 19.07.2023 | 11:39


Mladi fudbaler Petar Milutinović obavezao se na vernost srpskom šampionu.

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda
NOVI POTPIS NA MARAKANI! Zvezda predstavila još jedno POJAČANJE!

Bliži se dan kada će Strahinja Eraković i zvanično biti predstavljen u Zenitu, pa su u Crvenoj zvezdi rešili da završe još jedan potpis na duge staze.

Od Stefana Lekovića se očekuje da krene putem popularnog "Čupe", dok su crveno-beli blizu realizacije posla sa američkim Kolumbusom oko povratka Miloša Degeneka, ali su sada ozvaničili još jedan transfer.

Profesionalni ugovor sa srpskim prvakom potpisao je Petar Milutinović, momak rođen u Beogradu 2006. godine, koji važi za jednog od najtalentovanijih centralnih defanzivaca u ovdašnjem fudbalu.

Foto: FK Crvena zvezda

Ostoja Mijailović i Petar Milutinović

Pre dolaska na Marakanu, početkom marta, Milutinović je branio boje mlađih selekcija Čukaričkog i Partizana. Zahvaljujući dobrim partijama, preporučio se čelnicima kluba sa Marakane, koji su ekspresno reagovali i doveli ga na najveći srpski stadion. Odmah je priključen kadetskoj selekciji, gde je u jakoj konkurenciji potvrdio visok potencijal.

Sledeći plan je da novi Zvezdin profesionalac predstojeću sezonu provede na pozajmici u Grafičaru i iskali se za seniorski fudbal. Takav stav se isplatio rukovodstvu Crvene zvezde kada su u pitanju Jovan Mijatović, Jovan Šljivić i Kosta Nedeljković.

Postoji opcija je da će Petar Milutinović povremeno igrati za omladinski tim Crvene zvezde u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO