ARAPI ODUSTAJU OD MITROVIĆA?! Al Hilal našao PLAN B!


IZVOR: Republika - 19.07.2023 | 13:08


Prethodna dva puta uprava Saudijaca dobila je negativan odgovor sa Krejven Kotidža.

Foto: Tanjug/AP
ARAPI ODUSTAJU OD MITROVIĆA?! Al Hilal našao PLAN B!

Pokušavali su čelnici Al Hilala u dva navrata da se izbore za potpis najefikasnijeg igrača u istoriji srpske reprezentacije, ali je rukovodstvo Fulama obe ponude glatko odbilo.

Činilo se da će šeici nastaviti sa "podebljanom" ponudom da dođu do parafa najboljeg fudbalera "kotidžera" u poslednjih nekoliko sezona, međutim, po svoj prilici, promenili su smer i okrenuli se novim rešenjima.

Al-Hilal je navodno zainteresovan za potpisivanje špica Liverpula Luisa Dijaza, a moguće da su se čelni ljudi odlučili na ovaj potez jer su poslali već nekoliko ponuda Fulamu za Mitrogola, međutim, nisu dobili očekivani odgovor.

Foto: Tanjug/AP

Luis Dijaz u meču protiv Mančester junajteda

Oni su već ovog leta uložili ogromna sredstva i spiskali 100 miliona funti, samo na tri potpisa: iz Premijer lige su stigli Ruben Neves (Vulverhempton) i Kalidou Kulibali (Čelsi), dok je još jedan srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić prešao iz Lacija.

Kao jedna od četiri ekipe koju podržava Fond za javna ulaganja (PIF), Al-Hilal želi da dodatno pojača svoj tim. U prethodnom periodu, odbijene su dve ponude ovog kluba za prvog strelca "orlova" Aleksandra Mitrovića, dok su im "ne" rekli i u Mančester sitiju, budući da su poslali 18.000.000 funti za Alžirca Rijada Mareza.

Ostaje da se vidi da li je Al Hilal odlučan da odjednom angažuje Srbina i Kolumbijca ili je Luzi Dijas rezervna opcija, pošto je sve izvesnije da Mitrović ovog leta neće otići na Bliski istok, uprkos njegovoj želji da napravi novi transfer u karijeri.

BONUS VIDEO