MOĆNA PORUKA IZ BRAGE TSC-U: Portugalci RESPEKTUJU srpski fudbal i vicešampiona!


IZVOR: Republika - 24.07.2023 | 23:10


Šef stručnog štaba Portugalaca ocenio da na putu ka eliti "nema lakih rivala".

Foto: Starsport
MOĆNA PORUKA IZ BRAGE TSC-U: Portugalci RESPEKTUJU srpski fudbal i vicešampiona!

Trener Brage Artur Žorž istakao je da svaki rival koji učestvuje u kvalifikacijama za Ligu šampiona zaslužuje respekt. Portugalci će odmeriti snage sa viceprvakom Srbije, ekipom TSC-a.

Pričamo o kvalifikacijama za Ligu šampiona, tako da nema lakih protivnika. Reč je o ekipi koja je završila na drugom mestu u prvenstvu Srbije, koje je tradicionalno veoma jako fizički i intenzivno. Sledi nam detaljna analiza protivnika, probaćemo da shvatimo način na koji igraju i da krenemo u ostvarivanje našeg cilja. A to je ulazak u grupnu fazu Lige šampiona - naglasio je portugalski stručnjak.

 

 

Braga će imati imperativ prolaza dalje protiv Topolčana, koje sa klupe sjajno predvodi Žarko Lazetić.

- Videćemo koliko možemo da uradimo. Pred nama je veoma zahtevan mesec avgust, ali ovo su kvalifikacije za Ligu šampiona i nemamo pravo na grešku. Dobili smo prvog rivala i želimo da budemo bolji od njega, da ostvarimo povoljan rezultat i nastavimo s napredovanjem u takmičenju - zaključio je Artur Žorž.

Braga će biti domaćin prvog duela, koji će biti odigran 8. ili 9. avgusta, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije.

BONUS VIDEO