STRAŠAN DERBI! Lazetić izneo utiske posle ŠOKANTNOG remija sa Partizanom!


IZVOR: Republika - 29.07.2023 | 23:32


Trener superligaša sa severa Srbije podvukao da oba tima imaju za čime da žale.

Foto: Starsport
STRAŠAN DERBI! Lazetić izneo utiske posle ŠOKANTNOG remija sa Partizanom!

Trener TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da je u Bačkoj Topoli odigran sjajan derbi meč 1. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Topolčani su u poslednjim momentima utakmice uspeli da izbegnu poraz protiv Partizana, golom Stojića za konačnih 3:3.

GROBARI, HVALA I NIŠTA NE BRINITE: Oglasio se Duljaj posle hladnog tuša u Bačkoj Topoli - "Ono pravo tek dolazi!"

Teško pitanje, zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunsku utakmicu i nismo izgubili. Imali smo sve, ali i Partizan je imao penal i bio je spektakl, a čestitam partizanu na odličnoj utakmici i ovo nam je terbalo da se vratimo i da damo gol, a bod kao bod manje više i značiće nam ovo za ubuduće - rekao je Lazetić, a potom je dodao da je osobina njegovih izabranika da se nikada ne predaju:

- Sigurno, probaćemo još više da radimo, primili smo golove iz grešaka i da ih smanjimo i da u završnici budemo bolji. Teško je igrati sa Partizanom i kada se povede je teško da se iskontroliše jer oni i na karakter i kvalitet pogađaju sa 20 metara, staršna utakmica, a Partizanu želim sve najbolje osim kada igra sa nama i momcima čestitam još jednom - istakao je šef struke važećeg viceprvaka naše zemlje.

TSC u 2. rundi gostuje Radničkom u Nišu, dok će "parni valjak" odigrati još jedan derbi, ovoga puta protiv Vojvodine u Novom Sadu.

BONUS VIDEO