MITROVIĆ STIŽE U INTER? Oglasio se sportski direktor milanskog tima - napadač BLIZU DOLASKA!


IZVOR: Republika - 09.08.2023 | 08:16


Crno-plavi sa severa Italije pokušavaju da završe novi posao.

Foto: Tanjug/AP
MITROVIĆ STIŽE U INTER? Oglasio se sportski direktor milanskog tima - napadač BLIZU DOLASKA!

Sportski direktor Intera Pjero Ausilio izjavio je večeras da će milanski fudbalski klub do kraja prelaznog roka pokušati da angažuje kvalitetnog napadača, prenosi Sport Mediaset.

Inter je želeo da angažuje dosadašnjeg napadača Vest Hema Đanluku Skamaku, koji je na kraju prešao u Atalantu.

Milanski klub je zainteresovan za centarfora Arsenala i američkog reprezentativca Folarina Baloguna, koji je navodno dobio ponudu da pređe u Monako. Arsenal traži 50 miliona evra za američkog fudbalera.

- Potreban nam je fudbaler koji može da postiže golove. Balogun je jedan od igrača koji bi mogao da pređe u naš klub, ali on nije jedini fudbaler za koga smo zainteresovani - istakao je Ausilio.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu reprezentacije Srbije

Podsetimo, Inter je jedan od timova koji su se interesovali za Aleksandra Mitrovića, napadača Fulama i reprezentacije Srbije. Naime, sjajni golgeter je bio na korak do transfera u Al Hilal, ali se situacija zakomplikovala u poslednji čas, pa je Mitrović i dalje u Londonu.

Ipak, iz Ausilijeve izjave se može zaključiti da je Inter u priči sa nekoliko napadača, pa ne bi trebalo da čudi ako "Mitrogola" sledeće sezone vidimo u Italiji.

Uz njega, Inter je pokazao interesovanje i za Lazara Samardžića, još jednog reprezentativca Srbije.

BONUS VIDEO