SVE JE SPREMNO ZA DETONACIJU: Crvena zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje!


IZVOR: Republika - 13.08.2023 | 12:32


Novi vezista stiže na Marakanu.

Foto: Starsport
SVE JE SPREMNO ZA DETONACIJU: Crvena zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje!

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli sezonu, pošto su nakon dominantnih igara u pripremnom periodu, svoju superiornost pokazali i u prva tri kola Superlige.

Crveno-beli su u prvom kolu domaćeg prvenstva savladali Vojvodinu sa 5:0, zatim je srušen i Napredak sa 4:0, a poslednja pobeda u nizu je stigla u Lučanima, gde su izabranici Baraka Bahara porazili Mladost, rezultatom 4:1.

Ipa, i pored izvrsnog početka sezone, Crvena zvezda i dalje nije završila sa dovođenjem pojačanja. Jasno je da se šampion Srbije najviše raspituje za napadače, nakon što nisu uspeli da dovedu Emanuela Late Lata, ali isto tako crveno-beli traže pojačanja i na sredini terena.

Kako MaxBet Sport saznaje, Zvezda je to pojačanje našla, i to u Danskoj, u ekipi Lingbija. U pitanju je Toči Čukvuani, momak rođen 2003. godine, koji je ponikao u tamošnjem Norsjelandu. Nakon toga se preselio u Lingbi, sa kojim ima ugovor sve do juna 2024. godine.

Inače, Čukvuani je Nigerijac, ali ima i danski paoš, pa se u domaćem prvenstvu ne bi vodio kao stranac, što je još jedan plus za mladog igrača. U novoj sezoni prvenstva Danske je već stigao na postigne gol, na tri odigrane utakmice, a inače su mu i ofanzivne sposobnosti glavni adut.

Crveno-beli su mu poslali zvaničnu ponudu, a ukoliko je prihvati, sledi i dogovor između klubova, koji je na pomolu.

Podsetimo, Zvezda je ove sezone već dovela jednog fudbalera iz tamošnjeg prvenstva, pošto je Marko Stamenić stigao na Marakanu iz Kopenhagena.

BONUS VIDEO